Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A gyerek betegsége miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerek betegsége miatt elmaradt láthatást kell pótolni? Nem találom a törvényben. Felróható a magatartásom ha nem pótolom?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 19:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Régen rossz ha a törvénykönyv miatt/szerint viszed el a gyereket. Kérdésedre válaszolva, inkább hívd fel, beszélgess vele, kérdezd meg mit szólna egy délutáni fagyihoz és "le is van róla gond"! :)
2010. ápr. 11. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keress tovább,mert bent van.

Pótolni akkor nem kell,ha a különélő szülő hibájából marad el a láthatás.

A gyerek betegségéről nem tehet.Tehát?

2010. ápr. 11. 20:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 11. 20:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a válási jegyzőkönyvben van ez szabályozva, úgy írják valahogy, ha valamilyen akadály merül fel, akkor a láthatást megelőző nap 20:00 óráig értesíteni kell a másik felet, az elmaradt kapcsolattartás pótlását egy héttel később ugyanolyan időbeosztással pótolni kell, etc... Ha akarod leírom pontosan, hogyan van nekem leírva.
2010. ápr. 11. 21:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha leirod! Itt minden héten szombaton láthatás van, de a pótlás nem lett szabályozva.
2010. ápr. 11. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bakker! Miért olyan fontos kérdés ez a pótlás? Az én férjem akkor viszi el a gyerekeket (az egyévest is) amikor akarja, pedig ő lépett le egy szerető miatt.
2010. ápr. 11. 23:12
 7/11 A kérdező kommentje:
A láthatás a Gyermekjóléti Szolgálatnál van, az apukának pedig nem annyira a gyerek a fontos, hanem hogy engem dobálhasson sárral.
2010. ápr. 12. 08:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor úgyis kapsz időpontot.

Ha nem,akkor meg nem te tehetsz róla...

2010. ápr. 12. 10:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz!
2010. ápr. 12. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnapi 21:09. A válási papíron nálam ez a szöveg szerepel (Bocs, ha valahol van benne hiba, másoltam és nem néztem, hol rontom el...):

"A felek megállapodnak abban, hogy amennyiben a folyamatos /hétvégi/ kapcsolattartásnak bármilyen akadálya merül fel, akkor erről a kapcsolattartás hetén pénteken legkésőbb 20:00óráig egymást mobiltelefonon, vagy bármilyen más arra alkalmas módon értesítik és az elmaradt kapcsolattartás pótlására a következő hétvégén ugyanolyan időbeosztással és időtartamban kerül sor azzal, hogy a pótlás sem érintheti az időszakos (páros ünnepekhez és szünetekhez) kapcsolódó eltérő megállapodást.

A 23:12-es hozzászólónak üzenem, hogy irigylem a volt férjét. Én azért tudom ilyen jól, hogy mi van leírva, mert a volt asszony köcsögösködik (már elnézést, de jobb szót nem találok) és nem engedi a gyerekeket csak azon a hétvégén (igaz szombat 9 helyett már pénteken délután), amikor le van írva. Pedig én - és úgy hiszem a fiaim is - szívesen látnánk egymást sokkal többször is...

Mindegy, ez az én keresztem...

2010. ápr. 12. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!