Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek betegsége miatt elmaradt láthatást kell pótolni? Nem találom a törvényben. Felróható a magatartásom ha nem pótolom?
Akkor keress tovább,mert bent van.
Pótolni akkor nem kell,ha a különélő szülő hibájából marad el a láthatás.
A gyerek betegségéről nem tehet.Tehát?
Akkor úgyis kapsz időpontot.
Ha nem,akkor meg nem te tehetsz róla...
Én tegnapi 21:09. A válási papíron nálam ez a szöveg szerepel (Bocs, ha valahol van benne hiba, másoltam és nem néztem, hol rontom el...):
"A felek megállapodnak abban, hogy amennyiben a folyamatos /hétvégi/ kapcsolattartásnak bármilyen akadálya merül fel, akkor erről a kapcsolattartás hetén pénteken legkésőbb 20:00óráig egymást mobiltelefonon, vagy bármilyen más arra alkalmas módon értesítik és az elmaradt kapcsolattartás pótlására a következő hétvégén ugyanolyan időbeosztással és időtartamban kerül sor azzal, hogy a pótlás sem érintheti az időszakos (páros ünnepekhez és szünetekhez) kapcsolódó eltérő megállapodást.
A 23:12-es hozzászólónak üzenem, hogy irigylem a volt férjét. Én azért tudom ilyen jól, hogy mi van leírva, mert a volt asszony köcsögösködik (már elnézést, de jobb szót nem találok) és nem engedi a gyerekeket csak azon a hétvégén (igaz szombat 9 helyett már pénteken délután), amikor le van írva. Pedig én - és úgy hiszem a fiaim is - szívesen látnánk egymást sokkal többször is...
Mindegy, ez az én keresztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!