Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mentetek keresztül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mentetek keresztül a válás utáni gyászon?

Figyelt kérdés
Mit kezdtetek az emlékekkel, a tárgyakkal, zenékkel, illatokkal, amik utána maradtak? Hol van ezeknek a helye ilyenkor? Mi a módja annak, hogy megéljem a gyászt, de a gyógyulás felé haladjak, és ne keseredjek bele. Milyen tapasztalatotok van ezen a téren?

#válás #gyász #emlékek feldolgozása
2016. ápr. 25. 10:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat. Döbbenetes a történeteink egyformasága. :( Olyan jó lenne, ha értékek mentén döntöttek volna ezek a férfiak.
2016. ápr. 27. 17:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet mindig a férfiakat hibáztatni, de azt vettem észre gyerek után a férfiak már le vannak ejtve és a nő csak a gyermekének él. Ennek ellenére sosem fogom elhagyni a párom mert szeretem. Maximum szeretőm lesz, mert velem nem akar már foglalkozni, pedig sportolok és minden időm rájuk szentelem...
2016. ápr. 28. 08:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Én meg azt vettem észre hogy a férfiak nagy többsége (TISZTELET A KIVÉTELNEK) hamar beleun az apa szerepbe.Nem tetszik,hogy több időt kell otthon lenni,nem tetszik,hogy nem lehet szórni a pénzt mert kell a gyereknek ovira,sulira,ruhára stb.Nem tetszik,hogy nincsenek bulik meg ivászatok meg csajok... és amikor apuka heti 6 este nincsen otthon,akkor lehet anyunak nem nagyon van kedve vele foglalkozni a maradék időben amit nagy kegyesen rájuk szán...
2016. ápr. 28. 09:04
 14/18 anonim ***** válasza:
13-ase a pont!!
2016. ápr. 29. 03:13
 15/18 anonim ***** válasza:
13-14-es akkor én nem vagyok átlagférfi én abba unok bele, hogy mindig a családdal vagyok+munka és nem kapok vissza semmit sem. Persze most nem a gyerekre gondolok, hanem a páromtól. Lehet nekem is inkább el kellene járni, inni meg bulizni és jobban megbecsülne ő is és nem nézne birkának :-)
2016. ápr. 29. 12:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet sajnos vannak ilyen nők.
2016. ápr. 29. 12:33
 17/18 Nagy2Gyo válasza:
Én is jobban jártam volna ha buliztam volna minden nap!A két kezemmel 8 év alatt felujitottam a házat és most hogy befejeztem kiderült hogy egy rokonnal megcsal a feleségem,és akkor még engem gyanusitanak meg.A fél család tudott róla. Hurrá!!Eddig csak kiabált a gyerekkel, most meg a gyerek neki hisz,én vagyok a bünös mert kérdöre vontam.Ha 38-46 év közötti högy vagy és hasonlo cipöben jársz szivesen beszégetnék.
2017. febr. 5. 18:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Tudom régi a kérdés. De! Soha nem fogod tudni feldolgozni. Nekem két év alatt nem sikerült. Szerelemben nem hiszek azóta sem. Teljesen zárkózott, magamnak való ember lettem. Ez van. Egy válás összetör mindent.
2022. nov. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!