Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentetek keresztül a válás utáni gyászon?
Figyelt kérdés
Mit kezdtetek az emlékekkel, a tárgyakkal, zenékkel, illatokkal, amik utána maradtak? Hol van ezeknek a helye ilyenkor? Mi a módja annak, hogy megéljem a gyászt, de a gyógyulás felé haladjak, és ne keseredjek bele. Milyen tapasztalatotok van ezen a téren?2016. ápr. 25. 10:01
11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat. Döbbenetes a történeteink egyformasága. :( Olyan jó lenne, ha értékek mentén döntöttek volna ezek a férfiak.
2016. ápr. 27. 17:29
12/18 anonim válasza:
Lehet mindig a férfiakat hibáztatni, de azt vettem észre gyerek után a férfiak már le vannak ejtve és a nő csak a gyermekének él. Ennek ellenére sosem fogom elhagyni a párom mert szeretem. Maximum szeretőm lesz, mert velem nem akar már foglalkozni, pedig sportolok és minden időm rájuk szentelem...
13/18 anonim válasza:
Én meg azt vettem észre hogy a férfiak nagy többsége (TISZTELET A KIVÉTELNEK) hamar beleun az apa szerepbe.Nem tetszik,hogy több időt kell otthon lenni,nem tetszik,hogy nem lehet szórni a pénzt mert kell a gyereknek ovira,sulira,ruhára stb.Nem tetszik,hogy nincsenek bulik meg ivászatok meg csajok... és amikor apuka heti 6 este nincsen otthon,akkor lehet anyunak nem nagyon van kedve vele foglalkozni a maradék időben amit nagy kegyesen rájuk szán...
15/18 anonim válasza:
13-14-es akkor én nem vagyok átlagférfi én abba unok bele, hogy mindig a családdal vagyok+munka és nem kapok vissza semmit sem. Persze most nem a gyerekre gondolok, hanem a páromtól. Lehet nekem is inkább el kellene járni, inni meg bulizni és jobban megbecsülne ő is és nem nézne birkának :-)
16/18 anonim válasza:
Lehet sajnos vannak ilyen nők.
17/18 Nagy2Gyo válasza:
Én is jobban jártam volna ha buliztam volna minden nap!A két kezemmel 8 év alatt felujitottam a házat és most hogy befejeztem kiderült hogy egy rokonnal megcsal a feleségem,és akkor még engem gyanusitanak meg.A fél család tudott róla. Hurrá!!Eddig csak kiabált a gyerekkel, most meg a gyerek neki hisz,én vagyok a bünös mert kérdöre vontam.Ha 38-46 év közötti högy vagy és hasonlo cipöben jársz szivesen beszégetnék.
18/18 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés. De! Soha nem fogod tudni feldolgozni. Nekem két év alatt nem sikerült. Szerelemben nem hiszek azóta sem. Teljesen zárkózott, magamnak való ember lettem. Ez van. Egy válás összetör mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!