Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit szoltok az en volt nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoltok az en volt nincs hazassagomhoz?

Figyelt kérdés

Szerettuk egymast ... 15 ev korkulönbseg a ferjem javara.... Mindenki mondta h nem fog muködni... En 21 voltam mikor megismerkedunk... Neki mar volt gyereke az elözö hazassagabol... Mar hazasok voltunk mikor kiderult h a volt felesegetöl habar elvaltak mikor talalkoztunk , veglegesen az en megjelenesem tett pontot... Ami konfliktus forras lett, gyereke nem tisztelt ö meg egy idö utan nem allt ki ertem ... En is Követtem el hibakat, feltekeny voltam , ki akartam sajatitani , a haztartas sokaig a vallain volt , tul fiatal voltam... Ezek a dolgok mergeztek a kapcsolatunkat.... Ö feltekeny volt örulten, mindenkitöl feltett, telefonom ellenörizte, varosban követett, ha meglatott ferfivel beszelgetni , repult a pof otthon...

Eljart a keze , ha ellentmondtam, sajnos igy mar nem volt köztunk kommunikacio , es ugy ereztem h masok elött megalaz, vagy szukseg eseten nem all ki mellettem mint ferfi. Nagyon megalazo helyzetek voltak sokszor szegyelltem magam rokonai elött , vendegek elött mintha nem egy ferfivel eltem volna.. En meg egy idö utan nem akartam vele lefekudni , persze teljesen nem tudtam kikerulni a szexet de nem vettem benne reszt aktivan...

Több ev telt el a valas ota .. Most jutottam el odaig h latom h pozitivumok is voltak a kapcsolatban, vigyazott ram, orvoshoz vitt, eltartott, tett vett evekig.... En meg tul fiatal voltam tul eretlen sok mindenre , en sem voltam mindig a legkedvesebb .

A kapcsolatunknak vegul az vetett veget h ki akart forgatni a csaladi cegböl es nem voltam ebbe partner. Vegul utcara rakott most mar kisgyerekestöl , közös gyermekunkkel , ami nem kevesbe volt traumatikus , sose felejtem el , örökké mardos az elmeny...

Sokaig negativ szinezetben lattam a dolgokat de ma lattam meg h talan volt par pozitivum is....

Egy talpraesett Ugyes uzletember volt amugy akihez hasonlot nehez talalni , ( jellemhibakon kivul ) , bökezu volt a kapcsolat elejen. , sokaig az egyetlen csaladom volt ....

Szep emlekek is voltak ....

" bekulesröl " nincs szo csak elgondolkodtam a múlton a sok szep utazason es emleken, hogy mi lett volna ha érettebb lettem volna .... Nem durcas olyan sokszor ... Eretlen voltam a hazassagra....

Hihetetlen hogy telik az idö.... Hol volt hol nem volt .... A gyerekunk is mar tiz eves...

Ö egyik kapcsolatbol a masikba most megint szerelmes...

Elment ez a vonat , de sok emlek maradt .. Nem banok semmit ...

Minden mar emlekke szelidult

2016. ápr. 6. 17:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Ha szeretnél kolbászt szólj...
2016. ápr. 6. 17:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy túl tudtál lépni a dolgokon, képes vagy objektíven szemlélni az egészet. Kevés embernek menne.
2016. ápr. 6. 17:11
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Iszonyatos erö kellett h tullepjek föleg h a szuleim nem valtak el es nem volt elöttem minta h hogyan kell valni
2016. ápr. 6. 17:13
 4/13 anonim ***** válasza:
19%

atalltal a sotet oldalra? vagy honnan volt annyi erod?

remelem adoztal utana

2016. ápr. 6. 17:26
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
"En 21 voltam mikor megismerkedunk...... tul fiatal voltam..." Na ne röhögtess ki! 21 éves nö mihez tul fiatal???? Ne kend a korodra a hibáidat.
2016. ápr. 6. 18:15
 6/13 anonim ***** válasza:
22%

Szóval a jó tulajdonsága, hogy ügyes üzletember volt, meg eltartott...

Hát baxxon meg téged egy falka "jól diverzifikált portfólióval rendelkező" apró majom!

2016. ápr. 6. 18:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem h nem volt ertelmi fogyatekos mint egyesek
2016. ápr. 6. 20:17
 8/13 Bence_ ***** válasza:
Pszichológussal beszélgettél?
2016. ápr. 6. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus történet, egyáltalán nem egyedi. Gazdag bácsinak naív baba kellett, ezért lecserélte az asszonyt. Amíg tudott felette uralkodni, addig jó volt, amikor a baba életrekelt és önálló akarata lett, akkor azt is kidobta. A fejed tetejére is állhattál volna, ez akkor sem ment volna köztetek, neki nem nő kell, hanem személyiség nélküli test. Örülj neki, hogy volt erőd kilépni, most akkor elkezdhetsz élni.
2016. ápr. 6. 21:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. ápr. 6. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!