Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tapasztalatokra lennék kíváncs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csurmi kérdése:

Tapasztalatokra lennék kíváncsi mit csinál a Rendőrség ténylegesen azzal, akit feljelentettek tartásdíj nem fizetés miatt?

Figyelt kérdés

A gyerekem apjának nyilván van pénze - így most a nem fizetett tartásdíj miatt szeretném feljelenteni. Mit kér ilyenkor a Rendőrség tőlem? Gondolom nem fogják követni és figyelni hogy ténylegesen mennyit költ. Én hogyan bizonyítsam? Nekem kell bizonyítani?

Amikor kiderül hogy tényleg nem fizet és megtehetné akkor ténylegesen leültetik börtönbe? Valakinek tapasztalata van a témában?

2016. febr. 4. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem a birosaghoz, hanem a gyamhatosaghoz kell fordulni. Ott kergeted azt is, hogy az allam fizesse neked, ezt fel evre megelolegezik. Es ok fogjak vagy probaljak behajtani. Es elinditjak ellene az eljarast. Rendorseg semmit nem tesz. Egy dolgot tehetsz meg: Nevtelen NAV feljelentest, hogy kiralyi szinvonalon el bejelentett jovedelem nelkul. Ki fogjak csinalni, szetszedik es behajtjak az adot, igy te is fogsz kapni tartasdijat, mert azt ilyenkor levonjak. Csak gonfold meg, egy maffiozotol en a sajat es a gyerekem eletet is feltenem. En inkabb eltunnek, hogy ne talaljon meg soha...
2016. febr. 5. 02:37
 12/15 A kérdező kommentje:

8as.

Kedves 8-as! Igen, mivel ő erőltette, hogy alapítsunk családot, és mindenkinek ezt hangoztatta, hogy igen komolyan gondolja. Hát kövezz meg, ez nagyon szimpatikus volt akkor, a sok "nem is tudom it akarok az életben" szöveg után. És igen, ő is gyereket akart látszólag. Én meg akkor 34 voltam, nem 22.... szóval nem láttam ezzel problémát - akkor. Most sem, a kislányomat imádom! Még az a 30kg sem zavar, ami terhesség alatt feljött. (Na jó, az nagyon zavar - de dolgozom rajta.)

A másik, nekem is van pénzem, szóval ne gondold hogy a kis köcsög pénze kellett volna.

2016. febr. 5. 14:22
 13/15 A kérdező kommentje:

11es

Nem úgy mutatkozott be hogy maffiózó! Sőt, elég jól előadta magát, hogy mit is dolgozik. Csak sajnos nem gugliztam be akkor, hogy rájöjjek, egy 160 Mill Ft-os árbevételű cég székhelye egy üres telek! 2 ügyvéd nevén.

És bár voltak rá jelek hogy furi az előélete, a Fókusz című műsorban igen nagy riport is volt szegény ártatlan magyaral, B. Attilával, akit az FBI ártatlanul ültetett le 2010-ben LA-ben. Én meg elhittem hogy szegény ártatlanul ült, hiszen ez volt a TV-ben!

A NAV-nak már tettem nem egy bejelentést, hogy mégis honnan van TB jogosultsága? Válasz: adótitok.

A Rendőrségen is tettem feljelentést - másnap már tudta hogy a robotzsaruban valaki lekérdezte, és még engem fenyegetett. Arra, hogy egy gyanúsított honnan tudja másnap hogy én tanúkihallgatáson voltam még a mai napig nem kaptam választ a Rendőrségtől. Én értem hogy szolgálnak és védenek, csak már azt nem tudom kit.

És nem hiszem hogy nekem kellene ebből az országból elköltöznöm.

2016. febr. 5. 14:39
 14/15 A kérdező kommentje:

9es:

Kedves 9es! Eddig OK, tegyük fel hogy magánnyomozót fogadok, és bizonyítom. Szerintem lehet börtön:

Btk. 212. § Tartási kötelezettség elmulasztása

212. § (1) Aki jogszabályon alapuló és végrehajtható hatósági határozatban előírt gyermektartási kötelezettségét önhibájából nem teljesíti, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki jogszabályon alapuló és végrehajtható hatósági határozatban előírt tartási kötelezettségét önhibájából nem teljesíti, és ezzel a jogosultat súlyos nélkülözésnek teszi ki, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Akkor ez mi???

2016. febr. 5. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

És a NAV semmit nem tett...?

Azért vigyázz vele, mert úgy látszik, tényleg mindenhová elér a keze.... ezért félnék én...

2016. febr. 5. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!