Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miert van az, hogy a válást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy a válást nem ünneplik az emberek olyan széles körben meg nagyvonalúan mint az esküvőt?

Figyelt kérdés
A válás általában ugye egy megromlott kapcsolat vége, egy frusztrációforras kiiktatása az ember életéből, egyben valami új kezdete, es mint ilyen örömre, ünneplésre ad okot. Mégsem kapok soha meghívót válási bulikra, pedig válnak az emberek becsülettel. Miert félnek az emberek ünnepelni a válást?

2016. jan. 2. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Én megünnepeltem, ráadásul a feleségemmel közösen, mert békében váltunk el. A buli után le is feküdtem vele, újra összejöttünk, össze is házasodtunk, de azóta sincs semmi jó a kapcsolatunkban a szexen kívül. Szélsőséges eset, de ide illik.
2016. jan. 4. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 hogy mik vannak? :))

Ha a ferjem csak lelepett volna es egyszeruen eltunik az eletunkbol mindorokre, en is unnepeltem volna, unnepelnek. Egy jot! De mivel azt hiszi, meg mindig uralkodhat folottem es kontrollalni akar, nem vagyok unneplos hangulatban.

2016. jan. 5. 21:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Olyan halotti tor típusú ünneplésre gondolsz? Nem szokás. Mindenki szomorkodjon otthon. Azok a barátok akik például kedvelték a házaspárt, nem örülnek. Én egyszer sem örültem a barátaim válásának, miért kellett volna ünnepelni. A halotti tort leszámítva az ünneplés mindig az örömhöz kapcsolódik..
2016. jan. 6. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!