Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak azért félnek a válástól mert akkor elvesztik a családjukat, vagy inkább az osztozkodás és a gyerektartás fizetés aggasztja őket?
#20 Az, hogy te mit szeretnél látni, az a te dolgod, semmi közöm hozzá. Az első lépést megtettem, számszerűsítettem, vállaltam az értelmes vitát.
Ha megvádolsz, akkor legalább értelmesen vádolj! Nem szégyen, azt írni, hogy bocs félreértettem, vagy azt, hogy fejtsd ki bővebben a válaszodat, mert nem biztos, hogy jól értem. Ebbe még az is belefér, hogy nem elég egyértelműen fogalmaztam.
De fröcsögéssel nem állok le vitatkozni. Sajnálom, hogy bánt az igazság, de ismerd el, hogy én is csak hoztam a rossz hírt, nem én magam vagyok a rossz hír. Attól még, hogy az a divat a világban, főleg a politikában, hogy nem vesszük tudomásul a valóságot, mert sérti egyesek érdekeit, az attól még valóság marad.
Mivel vitára alkalmas dolgot nem vetettél fel, én nem érzem szükségesnek a kérdést teleírni, OFF válaszokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!