Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit tenne, hogyan döntene a bíróság egy válóperen?
Figyelt kérdés
Ha a felesègem azt mondaná a válóperen hogy nekem van egy intergalaktikus űrutazásra is kèpes űrhalyóm, amit a házasságunk alatt szereztem. Hinnènek neki ès neki itèlnèk az egèsz halyót ( vagy csak felèt ) vagy csak kiröhögnèk? Mit tenne ilyen esetben a bíróság ( persze èn nem ismernèm be hogy igaza van ) ?2015. okt. 10. 16:37
2/9 anonim válasza:
Ne aggodj bevonna értékbecslőt és megállapitaná mennyit ér intergalaktikus űrutazásra is kèpes űrhajóm, és ezt miből tudtad összehozni, ha házasság ideje alatt tettél rá szert, akkor közösen tudjátok használni, illetve ki kell fizetned a feleségedet, ha ragaszkodsz hozzá, vagy eladjátok és megfelelzitek az értékét. Különben ha vita áll fent a vagyonmegosztásban akkor utána néznek, ki mennyi jövedelemmel rendelkezett, és mennyi minden vagyona van és utána döntenek, nem bemondás alapján az csak egy elindulási alap. Érdemesebb különben már előtte inkább megegyezni és nem a biróságon osztozkodni, mert szerintem elég költséges.
3/9 anonim válasza:
Nem hinnének neki,és így a tiéd maradna. Én is megtarthattam a sajátomat.De innen ideje elpucolni.Hamarosan kitör a harmadik világháború. :(
4/9 anonim válasza:
papirokkal kel igazolni minden állitást
7/9 anonim válasza:
Azt nem hinné el a bíróság,viszont ha elmondaná,hogy űrhajód is van,na az már necces,mert a felét neki ítélné a bíróság,és akkor jöhet a fűrész.
8/9 A kérdező kommentje:
Na de elég lenne neki mondani is vagy bizonyítani is kellene neki hogy van a tulajdonomban?
Sok sci-fit nézek és beugrott valahogy hogy a mai viszonylatban tehát vannak akik állítják hogy vannak földönkívüliek, vannak akik azt mondják h*lyeség, és még találkozni sem találkoztunk egyel sem és ha pl nekem lenne egy földönkívüli ismerősöm, és kapnék tőle egy űrhajót, mint pl a csillagkapuban van a föld tulajdonában, akkor azzal mi lenne, elég lenne neki mondani vagy ezt bizonyítani is kellene neki hogy az van nekem?
2015. okt. 13. 20:51
9/9 anonim válasza:
Hát valószínű,hogy bizonyítania kellene,tulajdoni lap,vagy a bíróság nézetné meg a gépjármű nyílvántartásban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!