Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezésnél ítélheti e az apának a felügyeleti jogot a Bíróság? Mi alapján kaphatná meg ezt az apa? Ellenem milyen érvekkel léphetne fel, milyen döntési lehetőségek közül választhatunk? Eddig nincs hivatalos papír semmiről.
Én a helyedben nem aggódnék. Egyszer az apa már rábólintott, hogy a gyerek életvitelszerűen veled él, és óvodába is ott jár. A bíróság nem fogja kiemelni a környezetéből, hisz így is épp elég sérült lelkileg a gyerek, egy újabb beilleszkedési procedúra csak még jobban hátráltatná a fejlődésben. Biztos, szerető környezetben fog csak tudni annyira felszabadulni, hogy a beszéde és az önállósága is fejlődhessen.
Ha ide-oda teszik, az nem segít.
Nem tudjátok ezt előre megbeszélni, hogy ne a bíróságon legyen ebből elmélkedés, hogy mi legyen?
Én elvált vagyok, a lányom 1 éves volt, mikor váltunk. Közös megegyezéssel váltunk, a papírokat már akkor aláírattam vele, mikor elvitte a dolgait. Neki is természetes volt, hogy a lányunk velem marad, így az is aláírta. Könnyű válásunk volt, mert mindent előre tisztáztuk, a bírónő jóhiszeműen még össze akart minket újra boronálni, apuka is adta az ártatlant hogy kibékülne, mikor mondtam, hogy a barátnőd ehhez mit szólna? A bírónőnek vörös volt a feje:D Na utána nem volt több kérdése. Sok sikert és sok nyugalmat kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!