Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lányok 7 év házasság után ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 7 év házasság után ami válással végződött mennyi idő után kezdenétek új kapcsolatot? Mennyi időre lenne szükségetek?

Figyelt kérdés
A válás közös megegyezés volt.Ha lenne is pasi kiszemelt gondolom nem kezdenétek bele minél hamarabb.
2015. szept. 25. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő, hogyan reagál. A normális, ha kiheveri egyedül, mármint pasi nélkül és elvan a barátaival, munkájával, egyebekkel, amíg érzelmileg készen nem áll az újra. De sokan beleugranak a következőbe, nem hiszem, hogy az jó.
2015. szept. 25. 19:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.értem..gondolom fél év biztos kell ehhez.
2015. szept. 25. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva fél év, egy év vagy még több, de ez egyénfüggő. Alsó hangon fél év a minimum, és nem a válókereset benyújtásától, nem a különköltözéstől, hanem amikor már minden papír le van rendezve és a már semmi közös ügyintézés nincs (kivéve a gyerekekkel kapcsolatos dolgok, ha vannak).
2015. szept. 25. 19:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazad van.nincsenek gyerekek.
2015. szept. 25. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia, èn most válok, az első tárgyalás meg volt, nekünk van egy kiskorú gyermek is. 8,5 èvig voltunk együtt, de az elmúlt 1,5 èvben egyre több volt a vita, ami az utóbbi fèl èvben mèg több. Nehezen szántam rá magam a válásra,de már egyre naposabban látom a világot :) Fiatal vagyok (26 èves) csak lesz majd vkim,ha nem akkor maradok egyedül :)

Ha van kedved beszèlgetni írj ám nyugodtan :))

Enikő

2015. szept. 25. 19:15
 6/9 omba ***** válasza:
Nem hiszem, hogy időfüggő... a szerelem nem nagyon szokott kalkulálni.
2015. szept. 28. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Kinek mennyi. Ez nem gyász, ha mindketten akarják a vállást. A szomszéd mit szól az meg teljesen mindegy. Újra szingli Vagy, élj úgy, mint házasság előtt. Nagyon fiatalka is Vagy.
2015. szept. 29. 09:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 14 év után hagytam el a férjemet,különköltözésünk után pár nappal ismerkedtem meg a jelenlegi férjemmel,igazad van a szerelem nem időfüggő,inkább függ attól,hogy kiit hagynak el,vagy ki hagy el,természetes,hogy akit elhagynak az később lesz nyitott egy kapcsolatra,mint aki elhagy,hisz az pont azért teszi mert már semmilyen érzelem nem köti a másikhoz,tehát akár készen is áll egy másik kapcsolatra.
2015. szept. 29. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Én most készülök válni,van egy közös gyermek,én 2-3 évig biztos nem keresek senkit,persze ha szembejön a szerelem akkor ez az elképzelés borul,de most úgy gondolom,időre lesz szükségem és kicsit más dolgokra szeretnék koncentrálni.
2015. okt. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!