Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi az oka a sok valasnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka a sok valasnak?

Figyelt kérdés
Azt vettem eszre, hogy 20 evesek hazasodnak es 30 evesek valnak. Azok akik valaha szerettek egymast miert fordulnak egymas ellen?

2015. szept. 16. 09:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%

1, Az emberek már nem úgy szeretik egymást, mint régen: ma sablonos a szeretet;

2, A mai "párkapcsolatok" csak azért vannak, hogy a másik előtt ne kelljen azt mondani, hogy "szingli vagyok", mert az ciki lenne.

2015. szept. 16. 21:08
 12/18 anonim ***** válasza:
az ember válltozik föleg 10 év alatt
2015. szept. 16. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:

"Azok akik valaha szerettek egymast miert fordulnak egymas ellen?"

Miért? Kérdezd meg a még férjem. Holott én vetten vettem neki az első fogkefét. Én tanítottam meg a vizes papírtörlő használatára./ K@k@ szaga volt szex közben./ Én adtam fedelet neki, hozzám költözött. S volt mindez 20 éve. Most válunk, s mindezt feledte.

Oké. Szürcsölni még szürcsöl, de majd leszoktatja valaki. Sok nő él még rajtam kívül.

2015. szept. 19. 12:11
 14/18 anonim ***** válasza:
#9: sztem az apád irtó jó fej lehet. Rájött, h az emberekkel így kell bánni. Mint a tárgyakkal. Többet nem érdemelnek. Én 4 ember kivételével az összeset megvetem, és szerves hulladékként tekintek rájuk.
2015. szept. 20. 02:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Rosszul vàlasztanak pàrt, nem igazi érzelmeken alapul a dolog, csak megszokàson, illetve a legtöbben még mindìg nem veszik komolyan a és hűtlenkednek. Még jó hogy ezt kevesen tűrik el.
2015. szept. 21. 06:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Sok a félrekefélés...
2015. szept. 29. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:
22%
Azért mert az egész esküvő meg monogámia egy hülyeség...
2015. okt. 2. 18:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Sokminden félresiklik a kommunikáció hiányán és a nem megfelelő problémakezelésen. Régebben ezt elintézték annyival, hogy a nő neve kuss, neki nem igazán voltak jogai. Tökmindegy min nem értettek egyet, a végén úgyis a férfinak volt igaza, ha a nő nem akart éhenhalni a gyerekekkel. Magyarán tűrtek és szenvedtek...

Valaki írta, mennyire megváltoznak az emberek 10-20-30 év távlatában, és ez nagyon igaz.

Édesapám fiatalkorában életvidám, humoros, kedves ember volt. Kisgyerekként még velem is sokat játszott, törődött. 30 év alatt pedig lassan undokká, nemtörődömmé, és nagyon-nagyon önzővé és sértődékennyé vált. Annyira, hogy a saját testvérét, gyerekeit, anyját(!) eltasztította magát a viselkedésével, és végül édesanyámat is.

Sokaknál még ennyi ideig sem tart a változás: a férjem a kapcsolatunk elején magabiztos, nyitott, érdeklődő, de határozott személyiség volt - a szülei vagy más kívülállók vélemnéye nem érdekelte, ment a maga feje után. 10 év után olyannyira megváltozott, hogy anyuci került az első helyre, ő volt a legfontosabb, a szent és sérthetetlen az életében. Mindent úgy akart csinálni, ahogy "mások" teszik, mert "mit gondolnak majd, hogy nálunk nem úgy van". Szégyellni kezdett engem, mert én úgy, ahogy 10 éve sem, nem mentem a tömeggel.

Az ilyen változással szerinted mit kellett volna kezdenem? Szerinted ki kellett volna tartanom egy olyan ember mellett, aki a szöges ellentéte volt egykori önmagának, aki sárbatiporta az addigi életünket? Na ne már, persze hogy elváltam...

2015. dec. 25. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!