Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén el kell-e hagynom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén el kell-e hagynom a házat amiben fél tulajdonos vagyok? Van 2 fiam, akik 12,14 évesek voltak fél éve. (44F)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg nem élek, lakcímem szerint sem a feleségemmel és két gyermekünkkel. Ha válásra kerülne a sor, akkor visszaköltöznék oda. Van-e olyan eset, hogy el kell hagynom a házat? Én nem vagyok erőszakos, nyugodt típus vagyok. Feleségem egy idegbeteg, amit nem igen lehet rábizonyítani azon kívül, hogy ha kell, akkor esetleg felvétel próbálok róla készíteni, vagy a gyerekek igazolnák ezt a tényt. Mindenki más előtt meg tudja magát játszani, hogy ő a legtökéletesebb. (Oké, nekem is vannak hibáim, de nem ezek).

Kérem, hogy a fő kérdésre válaszoljatok. Minden más trollkodásra nem vagyok kíváncsi. Természetesen ami segíthet és nem a fő kérdés része, ... arra szívesen válaszolok.

Köszönök minden választ

Jó éjt

2015. szept. 13. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Előző Vagyok, ezt nem tudod megúszni jogi, ügyvédi tanácsnélkül, elég bonyolult, bukhatsz is, nyerhetsz is, és itt látni kellene a tulajdoni papírokat, átbeszélni leülve az egészet, mert itt csak feltételezésekre lehehte tanácsot adni, azt is lehetne ragozni, hogy a, b , c verzió. Ne mond, hogy pénzbe kerül, mert lehet ingyen is kérni személyesen, keresd meg azokat a forrásokat.
2015. szept. 17. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
odaköltözhetsz de az asszonynak is joga van ott lakni a gyerekekkel együtt. természetesen a házat EGYÜTT építettétek. erről nem lehet vitatkozni
2015. szept. 20. 19:51
 13/17 A kérdező kommentje:

Az önként visszatérést azért lehet firtatni. Visszaköltözöm és annyi. Akkor?

Vagy tudtok valamit ez ellen?

2015. szept. 21. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Mivel a Te házad is,bármikor visszaköltözhetsz.De felesleges csak azért visszaköltözni,hogy egymást marjátok az asszonnyal,a gyerekek meg ezt hallgassák.Adjátok be a válóperes papírokat,ha elválasztottátok utána jön a vagyonmegosztás,ott lehet vitatkozni a házon.Ha nem is laksz benne a tulajdonrészed megvan,nem tud senki kisemmizni,minthogy Te sem tudod az asszonyt,ha van tulajdonrésze a házban.Ez visszaköltözés nélkül is ugyanúgy működik,max kevesebb stresszel jár,ha nem éltek együtt,nem melleseleg a gyerekeknek is.
2015. szept. 21. 09:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszotok. Azért költöznék vissza, mert azt a házat én építettem. Úgy terveztem, hogy a kornak megfelelően igazodjon a technikai és egyéb igényeinkhez. Gyerekekre való tekintettel nem háborúztam ezidáig. Eztán se szeretnék az nem én lennék, de ha az egyik fél háborúzik, akkor nem szabad hagyni magunkat. Főleg, hogy nem kevésről van szó.

Ha a gyerekek jó helyen lennének nála, akkor még nem szólnék bele a dolgokba. De a kisebbik teljesen depis lett és örökké anyára panaszkodnak. Figyeltem is a gyermeket és semmi baj nicns vele. Rosszat nem csinál. De az anyja örökké ordibál vele, lehülyézi, és lelkileg eltapossa. Ezt igen nehéz bizonyítani, stb stb...

A nagyobbik egyértelműen velem akar lakni, mert ő elmondása szerint normálisan bánok velük. Sosem ordibálok, főleg velük. Jó gyerekek nagyon. Büszke vagyok rájuk. A nagyobbik titokban tanulja azt amit javasoltam neki. nem meri elmondani az anyjának, hgoy otthon a szabadidejében angolt és németet tanul és még mit tanul, mert ő már 8 éves kora óta ha nem előbb, készül a saját jövőjére.

Hol máshol laknánk, ha nem abban a házban amit én építettem?

Lehet önző vagyok, de más hogy gondolná?

2015. szept. 22. 10:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocs, de véletlenül nem külföldön élsz? Mert akkor talán van, ami érthetőbb.
2015. okt. 3. 01:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem. 700 méterre
2015. okt. 4. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!