Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 A kérdező kommentje:
Minél több választ várok.Főleg olyan hölgyekét akiknek volt már dolguk hasonló férfival!!!
Szerintem erre te is tudod a választ: a pasi egy csődtömeg.
2010. márc. 8. 09:10
0,0012156784864534867%
ez a pontos szám. Így minden ok? Szorozd meg 7 milliárddal, ennyi a Föld lakossága. Mellesleg, ha a földi élethez szükséges változók csak ekkora mértékben térnének el a jelenlegitől, már nem lenne élet a Földön.
Komolyra fordítva, mennyit segít rajtad, ha pontosan tudod az esélyeidet? Mennyit segít rajtad, ha csak a kevésbé előnyös körülményeidet írod le, de meg sem említed, hogy egyébként milyen értékes, érdekes ember vagy? Mi lesz, ha tisztában vagy az esélyeiddel? Nem próbálkozol többet? Ezzel most is felhagyhatsz. Vagy akkor is? Akkor meg miben segít az esélyeid tisztázása?
2010. márc. 8. 09:13
Hát nekem még nem volt dolgom hasonló férfival. :)
De szerintem ebben a helyzetben nem olyan nőt kéne keresni, aki mindezt elfogadja, hanem a férfinak kéne változtatni a helyzeten.
Az édesanyja támogathatná anélkül, hogy együtt élnének. Nem tudom az anya vagy a fia lakása-e, de valakinek mennie kell.
Annál is inkább mert ezek szerint, nem csak a férfi, de a gyerekek életére is rossz hatással van. Mindenkinél "lelki zavarok" lépnek fel.
Mondjuk egy jó pszichológus sem ártana.
És ha már rendben vannak a dolgok, akkor lehet keresni megfelelő feleséget, mert ezt így szerintem senki sem fogja bevállalni.
2010. márc. 8. 09:14
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.A lakás közös a pasié és a "KEDVES" mamáé.Aki valóban mindenkit tönkretett már maga körül ebben a családban.De a férfi valami miatt nem tud elszakadni az anyjától.Anyagiak miatt sem.A gyerekek depressziósak ,idegileg betegek,problémásak az iskolában és óvodában.(legkisebb ovis) NEM ÉN VAGYOK EZ A FÉRFI!!!ÉN NŐ VAGYOK.Várom a többiek válaszát is.
6/11 A kérdező kommentje:
Majd elfelejtettem.A gyerekek anyukája idegileg tönkrement.Jelenleg pszichiátriai kezelés alatt áll.Sikerült elérni a "KEDVES NAGYINAK" és a férfinak (apukának) hogy ne láthassa az anyuka a gyerekeit!Kérek minél több választ, kommentet, véleményt, főleg nő társaimtól.Később folytatom hogyan kapcsolódtam ehhez a történethez.
Konkrétan nem volt ilyen apukával kapcsolatom. Más problémákkal küzdő apukával találkoztam, aki már a férjem, de ott is a gyerekek valamint a volt feleség okozott egetverő problémákat, meg a drága anyósom!Mindenesetre óriási teher hárul rád esetedben. A gyerekek lelki betegek, anyukád meg nem hogy segítene, csak olajat önt a tűzre. Nem csodálom, hogy ideges vagy, a helyedben én is az lennék. De a drága volt feleséged szépen elbánt veled, három gyermekét odaadta, vagy odadobta neked, had kínlódjon vele az apuka. Legalább kettőt magához vehetett volna, egy maradt volna veled.Figyelj elvégre te vagy a férfi a háznál és állj a sarkadra! Üljetek le anyukáddal és mond el neki neked is lehet magánéleted. Ellátjátok a gyerekeket és van jogod kimozdulni a mókuskerékből. Nem tudom hány évesek a gyerekek légyszi írd meg. Az is biztos ha találsz magadnak egy társat óriási felelősség három lelki sérült gyermeket annak elfogadni. De lehet pont az lenne rá a megoldás, ha egy olyan hölgyet találnál, aki mint pótanya is foglalkozna a gyermekekkel. Nem lehetsz rossz ember, ha elvállaltad a gyerekeket egyedül.
2010. márc. 8. 09:34
Utolsó voltam. Teljesen félreértettem, azt hittem férfiról van szó! Én meg a férfi szemszögéből írtam a választ. Bocs. Vedd tárgytalannak.
2010. márc. 8. 09:36
Én nem kezdenék ilyen pasival, amíg a kedves mamától el nem költözik, abba nem hagyja a hazudozást és az agressziót. Ezekre szerintem nincs mentség. A kulcs egyébként a pasi kezében van. Senki nem fogja megoldani a problémáit.
2010. márc. 8. 10:02
A gyerekek nem zavarnának sok nőt, mert anyai ösztön azért többé kevésbé van bennünk, de a férfi viselkedése annál inkább. Az agresszió más téma. Ha az agressziót kezelteti, lehetséges, pszichológusok, pszichiáterek tudják "gyógyítani", akkor sokkal nagyobb esélyjel indul.
2010. márc. 10. 21:39
Kapcsolódó kérdések: