Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek azért, mert válófélben vagyok és az anyósomékkal még mindig tartom a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Anyukám és én nagyon jóban vagyunk anyósomékkal, az egyetlen család, akikkel eddig is tartottuk a kapcsolatot. Szeretjük egymást, közös programokat szervezünk és ez nem változott azóta sem, hogy férjemmel válófélben vagyunk. Bográcsozunk, kirándulni járunk, együtt fagyizunk, mindennap telefonon beszélünk. Mi a véleményetek erről? A férjemmel egyébként barátként válunk el, annak ellenére, hogy megcsalt engem és ő akar válni. Helyes szerintetek az, hogy anyósomékkal ilyen jóban vagyunk?2015. júl. 30. 19:53
1/7 anonim válasza:
Igen. És ha új párod lesz az se fog ezen változtatni. :)
2/7 anonim válasza:
A válasz az apró betűs részre szólt. A főkérdésre NEM a válasz. :)
1 es voltam.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi probléma nincs. Ha elválnánk a férjemmel én is tartanám a kapcsit anyóssal. Sok ember ilyen helyzetben a sértettségtől nem lát és mindenkit ellenségként kezel, aki a másik hozzátartozója, sokszor a gyereket is eltiltják és azzal büntetik a nagyszülőket.
4/7 anonim válasza:
Igen. Van ismerősöm, aki nagyon jó viszonyban van a volt anyósával, pedig már vagy 10 éve elváltak és azóta van új férje is. Az új anyóssal nem jön ki olyan jól, de a régivel máig rendszeresen tartja a kapcsolatot.
5/7 anonim válasza:
Nem ítéllek el, ez nagyon szép dolog, én az exapósommal tartom még mindig a kapcsolatot több mint 5 éve nem vagyok már családtag.
6/7 anonim válasza:
Nekem a papam mai napig jar hozzank unnepekkor. Pedig a szuleim tiz eve elvaltak
7/7 anonim válasza:
Most komolyan, ha a nép megszavazza hogy nem helyes, és elítélik, akkor a kedvükért megszakítanád a kapcsolatot bárkivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!