Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után ez a helyzet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekelne, hogy mi az általános norma az elvált családokban ahol van két gyermek is és mindkét félnek már van új, tartós kapcsolata. Normális ilyenkor, hogy mindkét fél megjelenik együtt az új partnerével és a gyerekekkel családi rendezvényeken? Tapasztalatokat esetleg történetek, vélemények érdekelnének! Köszönöm!
2015. jún. 11. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:

*Normális ilyenkor, hogy mindkét fél megjelenik együtt az új partnerével

Nem normális. egy gyereknek egy db apja, és egy db anyja van-a pereputtyot illik mindenkinek otthon hagyni:D

2015. jún. 11. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a norma,de nincs jópofizás,és nincs ilyen összejövetel ahol mindenki ott van.A vőlegényem exe se akarja ezt szerintem,én se erőltetem.Pl. : karácsony : 6-7-en vagyunk,én-párom-szülei-tesója és családja.A másik napon pedig az ex,vagy a gyerekek mennek párom szüleihez.Nem hinném hogy össze kellene "fésülni" a múltat a jelennel.
2015. jún. 11. 22:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is ezt vallom, de a résztvevők a történetben nem így gondolják, szerintük teljesen normális ez a felállás és kezdek aggódni, hogy az én felfogásommal van baj. Semmi bajom az exével, csak mikor iszogatás közben múlt idézés van vagy esetleg a gyerekekkel vagyunk akik apa és anya kezét is fogni szeretnék elég kellemetlen számomra/számunkra.
2015. jún. 11. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos idő után sok minden normális lesz.

25 év után már a családhoz tartozik az egykori feleségem férje és az én későbbi feleségem is. (Mindenkinek adunk és kapunk puszit a karácsonyi gyertyagyújtáskor újévkor és a születésnapokon.) Az unokáknak pedig annyi nagymamája és nagypapája van, hogy tele van a ház ajándékokkal. Nekünk van ilyen és nagyon jól van így. Tényleg létezik igazi szeretet és megbocsájtás. Beláttuk hibáinkat és nem felejtünk, de bocsánatot adunk és bocsánatot kapunk.

2015. jún. 11. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező,neked van igazad.Az nem normális hogy a te jelenlétedben nyálas múltidézés van,jó hogy nem össze nem borulnak a szemed láttára.A helyedben nagyon elgondolkodnék kell-e nekem olyan kapcsolat,amiben engem személy szerint nem tartanak tiszteletben.Jelen esetben nagyon szoros kötelék van közöttük,és az ő párjaik csak utánfutók ezek szerint.Nálunk nem ez van.Én,mint a jelenlegi vagyok a legfontosabb,és csak utána következnek ők.
2015. jún. 11. 23:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul az egész kapcsolatban alárendelt vagyok, már nem nagyon bírom ezt. Köszönöm a kedves hozzászólásokat! :)
2015. jún. 11. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Ismerek olyanokat akik elmennek nyaralni is a gyerek miatt csak a két szülő..

de mindkettőnek van pàrja nem haraggal mentek szét..

Viszont ha én elvàlok soha nem akarom làtni az exet..egy utàlatos zsarnok..

2015. jún. 12. 02:56
 8/8 Bence_ ***** válasza:

Az a normális ha együtt vannak.

A múlt idézés azért fáj mert a jelenben rosszul érzed magad. Tudod, hogy erről te tehetsz de könyebb a múltra fogni.

Múltjáról olyan, amilyen. Család a volt feleség mind hozzá tartoznak. Elbújni el lehet előlük de az csak a szönyeg alá söprés.

2015. jún. 12. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!