Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A parommal nem nagyon jovunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parommal nem nagyon jovunk ki, vagy egy 15 honapos lanyunk is, de elvalni meg szerintem egyikunk se akar igazan, mit tegyek hogy helyre hozzam a hazasagom?

Figyelt kérdés
mar sok mindent egymas fejehez vagtunk (pl valas, itt hagylak, nem kellesz)
2008. aug. 30. 16:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

koszi a valaszt!

de a gyerek elott soha nem szoktunk veszekedni!!

2008. szept. 1. 16:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezt a jövőre nézre értettem mármint a vitázást.
2008. szept. 2. 13:05
 13/16 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Azt szokták mondani, hogy "a házasság két kedves megbocsátó egysége".

Ha elgondolkoztok ezen, rájöttök, hogy ettöl nagyobb válságokat is túl kell élni az életben.

Másrészt, nem csak az a bűn, amit ti felnőttek egymás ellen el tudtok követni, hanem az is, amit a családotok ellen. Ennek egyik formája az, amikor megfosztjátok a saját hibáitok miatt, valamely szülő szerető törődésétől, a válás miatt!

A legtöbb válás nem valami hatalmas, áthidalhatatlan ellentét miatt következik be, hanem pont kicsinyes apróságokból elefántok gyártása miatt.

Igen, ahogy az elején írták, készeknek kell lenni MEGHALLGATNI a másikat, amikor őszinte beszélgetés folyik köztetek. Meghallgatni, és megérteni, mert minden viselkedésnek megvan az oka.

2008. szept. 2. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
A " kis távolság" vagyok.Én csak gondolatokat akartam ébreszteni benned,amik segíthetnek javítani a helyzeten.De nehogy már nekem támadj a kialakult problémák miatt!!!! A ti döntésetek volt,hogy össze-vissza éltek,nem az enyém.Amúgy mi is hasonlóan vagyunk időnként,azzal a különbséggel,hogy mi VÁLLALJUK a döntéseinkért a felelősséget,és nagyjából fel tudjuk mérni,mik lehetnek a következmények.Ha idáig eljutnátok végre "felnőttként" , talán ügyesebben megoldanátok a bajokat......:-(
2008. szept. 4. 19:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ennél a kérdésnél találtam egy nagyon jó választ. Nagyon hosszú (tehát azt keresd, amelyik nagyon hosszú), mert a válaszoló kimondottan az adott szituációra válaszolt, de vannak benne olyan gondolatok, amelyek általános érvényűek. Úgy érzem érdemes elgondolkodnod rajta, hogy hogyan tudod ezt átültetni a saját helyzetedre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2008. szept. 5. 10:08
 16/16 A kérdező kommentje:
a kis tavolsagosnak uzenem en nem leharapni akartam a fejedet! egyik! masik! nem on szantunkbol akartuk azt hogy 8 honapig ne lassuk egymast a parommal hanem MUSZAJBOL!
2008. szept. 7. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!