Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányom még egyetemre jár, a Bíróságon vállaltam, havi 100000 ezer forintot amit utalok a lányomnak, van némi elmaradásom"a kérdésem le tiltathatja a külföldi cégemnél a fizetésemből az elmaradást az ex nejem? Bírósági úton?
4!
Alapból nem érvényes. A külföldi bíróság nem fogadja el, ok egy magyar ítélet alapján nem tiltanak le. Más okból került szóba a bíróságon nálunk, akkor mondta a bíró, hogy külföldön az ítélet csak akkor végrehajtható ha valamelyik hivatal elbiralas nemzetközi ervenyuve teszi - csak nem emlékszem milyen szervet mondott, talán külügyminisztériumot.
Eu tagállamokban el lehet intézni a tiltást.
Az én exem Londonban dolgozik,és hol fizet hol nem.El lehet intéztetni a hivatalos tiltást csak hosszadalmasabb.Nekem is a bíróságon mondták ezt,és igen külügyminisztériumon vagy hol megy át a dolog.
De félre ne érts kedves válaszoló,nem kötekedni akarok,csak a napokban jártam ennek utána a bíróságon és nekem ezt mondták.
Meg még azt ha van a válási papíron minimum összeg meghatározva,akkor vagy azt fizetik de ha tudom bizonyítani hogy amikor fizetett akkor ettől magasabb összeget akkor azt.Vagy pedig a szakmájának a MO.-on aktuális alapbért veszik alapul és egy gyermek esetén annak a 20%-át vonják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!