Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a teendő, ha a különélő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha a különélő szülő a láthatásokon mindig fenyegeti a gyereket. Rendőrség?

Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 00:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"személyiségi jogok megsértése beszélgetés rögzítése a másik udta nélkül..óvatosan ezzel a rendőrségre"

Te már csak tudod. :) Igen, majd a farok csóválja a kutyát. Meg a bolti tolvaj feljelenti a tescot, hogy merték kamerával lefilmezni, mi? :)

2015. máj. 8. 13:39
 12/21 anonim ***** válasza:

a tecoban gondolom ki van helyezve hogy kamerával megfigyelt terület, nem a vásárló tudta nélkül vannak figyelve, tehát nem büntetendő, a bankosok sem véletlen hívják fel a figyelmet az elején, hogy rögzítve van a beszélgetés

és kérdezőnek, ha személyiségi jogokat sért, akkor már nem is lehet bizonyító erejű, mert nem lehet felhasználni a tárgyalásnál.

2015. máj. 8. 15:32
 13/21 A kérdező kommentje:
10-es! Én sem értem a lepontozást, de itt a GYK-en ezzel nem is kell foglalkozni, mert vannak hobbi-lepontozók.
2015. máj. 8. 16:34
 14/21 timeamagdolna ***** válasza:
Nagyon egyszerű: Az Önkormányzat Gyámügyi osztályára bemész, hogy a kiskorú gyermeked lelki egészsége veszélben van, félsz, hogy végzetes lelki sérüléseket szerez, amitől boldogtalan, gátlásos felnőtt lesz. És: szeretnéd, ha az apai láthatási napok GYÁMÜGYI FELÜGYELETTEL történnének. Ennyi. Sok sikert!
2015. máj. 13. 15:03
 15/21 anonim ***** válasza:

"személyiségi jogok megsértése beszélgetés rögzítése a másik udta nélkül..óvatosan ezzel a rendőrségre"

Csak megsúgom, változott a törvény. A hangfelvétel és kép különben sem volt sosem személyes adat.

Másrészt BÁRKI készíthet bárkitől fotót, videót, hangfelvételt a beleegyezése nélkül.

Ezt éppenséggel rendőr szájából hallottam, csak megmondom. :)

2015. máj. 13. 15:15
 16/21 anonim ***** válasza:

már hogyne lenne személyes adat..már a kép önmagában az.

nekem meg nyomozó mondta, csak megsúgom.

tavaly még szépen el is indult az eljárás a képpel rendelkező ellen..

2015. máj. 13. 16:38
 17/21 anonim ***** válasza:
mindnesetre sajnálom kérdezőt, sok kérdésének olvasása után azt tanácsolom, hogy ne a gyk-n hanem ügyvédtől kérdezzen, ők rengeteg kiskaput tudnak.
2015. máj. 13. 16:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Tavaly lehet, hogy ezt mondta, mert MOSTANÁBAN változott a törvény, ezt meg pár nappal ezelőtt hallottam. Így világosított fel egy rendőr egy emberkét, aki feljelentést akart tenni, amiért a diszkóban levideózta őt és egy nőjét egy harmadik személy.

Elmondta, hogy NEM személyes adat a felvétel, és önmagában az, hogy az illető birtokolja a róla készült felvételt, NEM szabálysértés, főleg nem bűncselekmény. Ennyi.

2015. máj. 13. 16:42
 19/21 anonim ***** válasza:

a képpel való rendelkezés alatt nem csupán birtoklást értettem, és amúgy rendőr nekem is azt kezdte mondani hogy nem bűncselekmény, a nyomozó viszont azt mondta, hogy ezért ül ő ott ahol, és nem ő a nyomozó. megállapítást nyert a bűncselekmény, eljárást megindították.

de tök mindegy legyen igazad, ezzel úgy sem lesz előrébb a kérdező.

2015. máj. 13. 20:34
 20/21 anonim ***** válasza:

#18-as. Kérlek mutass fel valódi bizonyítékot az érved igazolására, és ne csak anecdote érveket használj. Például kezdheted azzal hogy belinkeled a BTK megfelelő paragrafusát.

A kérdezőnek pedig csak is azt a választ tudom adni hogy tájékoztassa erről a gyerekvédelmet.

2015. máj. 14. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!