Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Volt vki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Párom elvált,előző kapcsolatából vannak gyerekei,akik nagyon sokat vannak nálunk,szinte minden hétvégén és van h hétköznap is.Született egy közös babánk,ő még picike.Tervezett baba.A probléma az,h a férjem a 2nagyobbal rendszeresen csinál közös programot,ahova mi nem tudunk elmenni.Szinte mindig ketten vagyunk.Azt mondja,ha majd nagyobb lesz,viszi őt is.Szerintetek rendben van ez így?2015. ápr. 21. 11:53
21/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!ezt szeretném én is,h néha legyen közös program és foglalkozzon a kicsivel is,mert ő inkább csak a nagyokkal van/megy,a kicsivel pedig én.Nemsokat látja az apját,szinte csak fürdetéskor.Próbáltam beszélni vele,de szerinte ez így van jól
2015. ápr. 21. 12:57
22/27 anonim válasza:
Mennyi idősek a gyerekek? (a nagyok meg a pici is). Nem lehet, hogy "nem tud vele mit kezdeni"? Én mondjuk ezt sose értettem, de már több helyről hallottam, hogy vannak olyan apukák, akik csak bizonyos kor fölött tudnak mit kezdeni a gyerekkel. Lehet a nagyokkal se foglalkozott mikor kicsik voltak. De ha minden hétvégén nálatok vannak, az anyuka sose csinál velük programot?
23/27 anonim válasza:
19-es vagyok. En a helyedben leulnek a parommal beszelgetni es modanam neki,hogy ha ez szerinte igy van jol,hogy engem itthon hagy akkor amig o elviszi a gyerekeit addig en leadom a kicsit a szuleimnel vagy akinel tudom es elmegyek kormoshoz,fodraszhoz vagy barhova ahova szeretnek. Vagy elmegyek a kicsivel talalkozom a baratnoimmel es majd jovok. Esetleg amikor nincsenek ott a nagyok akkor a kicsit otthagyom a parommal,hogy akkor en most elmentem,mert jar nekem is a kikapcsolodas. Aztan majd eszbekap. Nalunk ez bevallna ha ilyen lenne de. a te parod te ismered.
24/27 A kérdező kommentje:
Óviban+suliban vannak hétköznap a nagyok,hétvégén meg anyuka magának szervez programot,neki így kényelmes.Vki írta,h ismerőseinél sem tud apuka mit kezdeni a kicsivel.Ott az anyuka h viseli ezt?
2015. ápr. 21. 14:30
26/27 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben, meg lehet azt oldani, hogy minél több olyan program legyen, ahova mindenki elmehet, - mondjuk ücsörgés a Duna parton, vagy a ligetben.
Nem értem miért nem fontos egy apának, hogy az összes gyereke együtt legyen, ő meg a párjával?
27/27 anonim válasza:
Nekem sem tetszene. Szerintem egy kapcsolatban alap, hogy mindent együtt csinál a család. Férjemnek 2 lánya van, nekem 1 kicsi, és nálunk pont ő mondja mindig, hogy nincs külön program! Mi mindent együtt csinálunk pedig közös gyerekünk sincs.
Valahogy beszélj vele. Mondd el,hogy ti együtt vagytok egy egész és neked ez fontos. Szorítok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!