Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti mit tennétek? Volt vki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Volt vki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Párom elvált,előző kapcsolatából vannak gyerekei,akik nagyon sokat vannak nálunk,szinte minden hétvégén és van h hétköznap is.Született egy közös babánk,ő még picike.Tervezett baba.A probléma az,h a férjem a 2nagyobbal rendszeresen csinál közös programot,ahova mi nem tudunk elmenni.Szinte mindig ketten vagyunk.Azt mondja,ha majd nagyobb lesz,viszi őt is.Szerintetek rendben van ez így?

2015. ápr. 21. 11:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
17%

szerintem nagyon fontos hogy legyen egyutt a sajat gyerekeivel ugy, hogy te nem vagy ott.

A kapcsolatuk szempontjabol nagyon fontos.

Nyilvan te most majd keresztbeallsz, balhezol, sarkanykodsz, de ez igy szokott lenni.

Aztan majd csodalkozol ha teged is elhagy.

2015. ápr. 21. 12:23
 12/27 anonim ***** válasza:
11%

".Egy kicsi gyereke is úgyanúgy igényelné az apját mint egy nagy."

Attol fugg mekkora.

2015. ápr. 21. 12:23
 13/27 anonim ***** válasza:
54%
Ezt viszont meg kell vele beszélni, úgy, ahogy ide leírtad. Hogy attól még, hogy a gyerek kicsi, szüksége van a közösen eltöltött időre, mert ki tudja, ez mennyire marad meg benne tudat alatt.
2015. ápr. 21. 12:24
 14/27 anonim ***** válasza:
3%

"Egy kicsi gyereke is ugyanúgy igényelné az apját mint egy nagy."

Ez egész egyszerűen nem igaz, egy csecsemővel az apja nem kell annyit legyen, mint a nagyobbakkal. A másik: velük hétvégén van csak. Veletek naponta ! az sokkal jobb.

2015. ápr. 21. 12:32
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam,h ne legyen velük vagy h mindig ott legyünk mi is, de szerintem az nincs rendjén h mi 3asban nem megyünk sehova.olyan írjon tanácsot,akinél hasonló a helyzet,mert aki nincs ebben,könnyen mondja a magáét
2015. ápr. 21. 12:34
 16/27 A kérdező kommentje:
Sokszor nincs hétköznap sem otthon,mert kamionsofőr.Úgyhogy marad mindenkinek a hétvége
2015. ápr. 21. 12:37
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ülj le vele és beszéld át a Pároddal ezeket. Hiszen mi nem tudhatjuk, hogy mi van mögötte. Lehet, eltaláljuk, lehet nem. Lehet, nem is gondolná, hogy neked ezzel bajod van vagy rosszul érzed magad.

Üljetek le őszintén és dumáljátok meg :)

2015. ápr. 21. 12:37
 18/27 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy a kicsit dédelgeti,foglalkozik egyáltalán vele valamit ? Mondd meg neki kerek-perec,hogy jó lesz ha tudomásul veszi hogy van még a nagyokon kívül még egy gyereke,mert lassú a felfogása úgy látszik.
2015. ápr. 21. 12:45
 19/27 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kerdezo!

Az en ferjemnek van 2 gyermeke (6,8 evesek) az elozo hazassagabol es egy kozos babank (11 honapos). A gyerekek sokat vannak nalunk ( hetfon,szerdan,szombaton es vasarnap). Hetkoznap a ferjem hozza el oket a sulibol es mire hazaernek en negfozok,takaritok aztan tanulas,vacsora es kozosen szoktak/szoktunk jatszani. Ez ugy nez ki,hogy leulunk a szonyegre vagy ahol kenyelmes, lerakjuk a kicsit es vagy xboxozunk vagy meset olvasunk vagy barmi mas. Termeszetesen ha a kicsi nyugos akkor altalaban en csak vele vagyok de ez nagyon ritka. Hetvegente van,hogy a ferjem a 2 naggyal elmegy cirkuszba pl de engem ez nem zavar hisz nem a kicsinek valo. De nagyreszt kirandulni megyunk (hetvegen a maciparkban voltunk,elotte Hollokon stb) igy mindenki jol erzi magat. De ha a nagyok neha masra vagynak az se baj akkor vagy a szuleim vigyaznak a kicsire vagy nem megyek veluk. Nagyon fontos az egyensuly,hogy a gyerekek az apukajukkal is minosegi idot toltsenek illetve a testverukkel is. A parodnak magyarazd el,hogy olyan program is legyen ahova ti is tudtok menni. Csak rajtatok es a helyes kommunikacion mulik. Mi ezt igy oldottuk meg.

2015. ápr. 21. 12:46
 20/27 anonim ***** válasza:
61%
Hát én válaszoltam neked, nálunk úgy van, hogy van egy közös 6 éves, és a volt férjeméknél egy pici, fél éves. Nálunk sem hétvégi apukaság van csak, én azt nem látom a kicsivel mennyit van, de a mi lányunkkal sokat. Sok olyan programjuk van ahova kettesben mennek, cirkusz, mozi ilyenek. Nem tudom mit szól ehhez a barátnő, de volt már olyan is, hogy a picikét a nagyinál hagyták és hármasban mentek el. De gondolom ha nincs ott a lányom akkor a picivel is foglalkozik.
2015. ápr. 21. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!