Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Volt vki hasonló helyzetben?
szerintem nagyon fontos hogy legyen egyutt a sajat gyerekeivel ugy, hogy te nem vagy ott.
A kapcsolatuk szempontjabol nagyon fontos.
Nyilvan te most majd keresztbeallsz, balhezol, sarkanykodsz, de ez igy szokott lenni.
Aztan majd csodalkozol ha teged is elhagy.
".Egy kicsi gyereke is úgyanúgy igényelné az apját mint egy nagy."
Attol fugg mekkora.
"Egy kicsi gyereke is ugyanúgy igényelné az apját mint egy nagy."
Ez egész egyszerűen nem igaz, egy csecsemővel az apja nem kell annyit legyen, mint a nagyobbakkal. A másik: velük hétvégén van csak. Veletek naponta ! az sokkal jobb.
Szerintem ülj le vele és beszéld át a Pároddal ezeket. Hiszen mi nem tudhatjuk, hogy mi van mögötte. Lehet, eltaláljuk, lehet nem. Lehet, nem is gondolná, hogy neked ezzel bajod van vagy rosszul érzed magad.
Üljetek le őszintén és dumáljátok meg :)
Kedves Kerdezo!
Az en ferjemnek van 2 gyermeke (6,8 evesek) az elozo hazassagabol es egy kozos babank (11 honapos). A gyerekek sokat vannak nalunk ( hetfon,szerdan,szombaton es vasarnap). Hetkoznap a ferjem hozza el oket a sulibol es mire hazaernek en negfozok,takaritok aztan tanulas,vacsora es kozosen szoktak/szoktunk jatszani. Ez ugy nez ki,hogy leulunk a szonyegre vagy ahol kenyelmes, lerakjuk a kicsit es vagy xboxozunk vagy meset olvasunk vagy barmi mas. Termeszetesen ha a kicsi nyugos akkor altalaban en csak vele vagyok de ez nagyon ritka. Hetvegente van,hogy a ferjem a 2 naggyal elmegy cirkuszba pl de engem ez nem zavar hisz nem a kicsinek valo. De nagyreszt kirandulni megyunk (hetvegen a maciparkban voltunk,elotte Hollokon stb) igy mindenki jol erzi magat. De ha a nagyok neha masra vagynak az se baj akkor vagy a szuleim vigyaznak a kicsire vagy nem megyek veluk. Nagyon fontos az egyensuly,hogy a gyerekek az apukajukkal is minosegi idot toltsenek illetve a testverukkel is. A parodnak magyarazd el,hogy olyan program is legyen ahova ti is tudtok menni. Csak rajtatok es a helyes kommunikacion mulik. Mi ezt igy oldottuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!