Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektartásdíj eltitkolt jövedelem alapján?
Figyelt kérdés
Vőlegényem elhagyott még terhesen. Jelenleg szüleimnél lakom a két éves gyermekkel. Havi 30000FT gyermektámogatást ítélt meg a bíróság. Az apukának 100 milliós autóparkja van több országban ingatlanok stb. A bíróságon minimálbéres papírral vigyorog,mert gyakorlatilag nincs semmi a nevén.Tényleg teljesen tehetetlen vagyok?2015. ápr. 8. 11:25
11/26 anonim válasza:
30ezernek szerintem elégnek kéne lennie.
Apuka ad 30ezret jön mellé 13ezer családi (egyedüállónak) 2 évesre a GYES is jár még az 28500. Ez így összesen 71ezer Ft, minimál bér se több, csomó felnőtt ennyiből él.
És akkor te még nem adtál bele semmit, illetve családi adókedvezménnyel is növelheted 10ezerrel a gyerekre jutó összeget.
Súlyosan beteg, gyógykezelést igényel vagy miért kéne még rá több pénz?
12/26 anonim válasza:
Menj dolgozni vagy a gyereket ad az apjanak.
13/26 anonim válasza:
11-es kösz, hogy így összeírtad! 71ezer! és ezért még meg sem mozdult, csak kapja, más elég sokat dolgozik ennyiért
Legyen elég.
14/26 anonim válasza:
Mennyit, mit szeretnél, ha ebből bőven el tudod tartani?
15/26 anonim válasza:
Nekem havi 60-at utal,Ezenfelül bármit megvesz a gyereknek.
16/26 anonim válasza:
50 alatt nem kellene gyerektartást ma ítélni, de itt nem hiszem, hogy tudsz mit tenni.Azért megkérdeznék több ügyvédet is, mert hallottam már olyat, hogy a nyaralási képei bemutatása után kimentek megnézni az életkörülményeket, és jóval többet ítéltek, de ezt csak hallottam... (Aki szerint 30 elég, maga is gyerek, elszólta magát, kár, hogy nincs korhatár, jaaaj.)
17/26 anonim válasza:
Azért az anyuka egész bevételét ne számoljuk már a gyerek ellátásához! Pénzben a különélő szülő gondoskodik 1. sorban a gyerekről, szóval a 30 az 30, mert a gyes, családi pótlék kell rezsire, albérletre, fogorvosra, kazáncserére, rokonlátogatásra és miegymásra, amit muszáj kipengetni a gyerektől függetlenül. A gyes, csp nem a gyerek bevétele!
18/26 anonim válasza:
Gyes csp igen is bevetel plus es penz
19/26 anonim válasza:
GYES= Gyermek ellátási segély
Miért ne a gyerek bevétele lenne? Gyerek ellátására van, nem anyukáéra.
20/26 anonim válasza:
A GYES mire eleg ugyan?Nekünk anno Elment pelenkara,torlkendore,popsikremre.Ha nem lett volna a Férjem egyedül nem boldogultam volna anyagilag,sőt a mai napig nem boldogulnek egyedülállóként,Úgyhogy minden segítséget és támogatást megérdemel egy egyedülálló édesanya,mert a gyes meg csp. semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!