Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak hogy a gyermeknek jobb legyen? Bőv. Lennt
Köszönöm a válaszokat!
viszont már fordult a kocka!Szeretem a másik pasit ő pedig engem ez 1000% érzem és tudom!és a gyerekemet is ebben is biztos vagyok érzem hogy törödik vele ahogy bír!csak a gáz az hogy én még a mostani párommal vagyok ő pedig most kezd változni úgy néz ki!mit tegyek?a szív diktál most és a gyerek!aki sokkal de sokkal jobban érzi magát a pasival és azt mondja neki hogy apa puszit ad neki stb.... az apja meg ha hazaér akkor leszarja és nem én mondom neki!nézi a tv t az apja a gyerek játszana és mérgelődik!az még semmi 3 napja 39.9 fokos láza volt a gyereknek és nem akarta orvoshoz vinni azt mondta minek?könyörgöm ez apa?a másik meg aggódva hívott hogy mivan a gyerekkel!írjatok létszi
Hát telefonálni a legkönnyebb.
És oda ment a másik pasi,hogy elvigyen benneteket orvoshoz?Mert ha nem,akkor nagy szájkaratés csupán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!