Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyermekkel menjek vagy maradjak mellette (, de minek)?
hát akkor vagy-vagy: elvonó vagy elveszti a családját
Ehhez össze kell ülni a teljes családnak és megtárgyalni.
Erdekes, hogy eleg jo bevetelbol nem tudnatok alberletbe menni.
Erdekes, hogy aposek segitettek, megis ok a sz.rok. Tulajdonkeppen mindenki sz.r, csak te nem
Természetesen költözz el. Egy drogos a gyerekeket is veszélyezteti.
Jogi kérdéseket egy válóperes ügyvédtől kérdezz, konzultáción.
Az én kérdésem: mikor kezdődött a drogozás?
Azért egy hónapnyi szívás után csak annyira lesz drogos valaki, mint aki ennyi ideje Szofit füstöl. Aki elvonót emleget, annak nem sok fogalma van erről, jól látszik.
Itt a füves cigi csak egy menekülési kísérlet, a leírtak alapján inkább depressziós az apa (ez persze nem diagnózis, nem vagyok szakember). Sajnos ha elzárkózik a problémák megoldása elől, akkor nehéz lesz a következő időszak.
Esetleg egy jó barátjával kellene beszélni, hátha ő tud segíteni, beszélni vele.
A közmű számlák kinek a nevén vannak? Mert ha az apósék le akarják nyelni a felújításra költött pénzt (és azt nem laktátok le esetleg a megbeszéltek szerint), és nem a te neveden vannak, akkor én nem pörögnék rajta.
A gyerekelhelyezési találgatásokba ennyi infó alapján ennyire "korán" nem mennék bele, egyrészt mire tárgyalásra kerül sor, lehet, már rég nem fog szívni és bizonyítékod sem lesz, valamint az sem ismert, ő hogyan reagál majd (egyáltalán akarja-e majd a gyerekek kizárólagos felügyeletét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!