Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elhagyták a párjukat mennyi időbe telt újra talpra állni?
Nálunk nem volt gyerek, mégis összességében nagyon nehéz volt. Majdnem 2 évembe telt, mire érzelmileg is összeszedtem magam, azután hogy gyakorlatilag a döntésem miatt minden megváltozott körülöttem. De nem bántam meg, mert így ennyi idő elteltével már más oldalán kiegyensúlyozott és normális életet élek. :)
25/N
1,5 éve élünk együtt. Van egy egy éves kisfiúnk.
Terhesség alatt is többször hazaküldött, hogy nem bírja jól ezt a kapcsolatot.
A baba miatt maradtunk együtt. Megszületett a baba azóta is folyamatosan mondja, hogy bármikor elmehetünk.
De most kezd betelni a pohár. Félek meghozni a lépést. Tudom magamnak kell meglépni akárki akármit mond.
Egy hónap alatt. 8 év után. gyerek nem volt.
Két hónappal később új párom is volt már, azóta ő a férjem és a gyerekem apja. Amit leírsz, szerintem halott kapcsolat. Minél előbb hozd meg a döntést.
Sok sikert! 36/N
Nehéz volt.
Bő egy óra, 3 sör és egy deci feles kellett, hogy feldolgozzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!