Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elhagyták a párjukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elhagyták a párjukat mennyi időbe telt újra talpra állni?

Figyelt kérdés
Gyerekkel nehezebb volt megtenni ezt a lépést? Tapasztalatokat kérek. Köszönöm előre is!
2015. márc. 18. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt gyerek, mégis összességében nagyon nehéz volt. Majdnem 2 évembe telt, mire érzelmileg is összeszedtem magam, azután hogy gyakorlatilag a döntésem miatt minden megváltozott körülöttem. De nem bántam meg, mert így ennyi idő elteltével már más oldalán kiegyensúlyozott és normális életet élek. :)

25/N

2015. márc. 18. 08:40
 2/9 akarmi21 válasza:
Ez nagyon relatív. Attól is függ hogy menyit voltatok együtt, milyen volt a kapcsolat és hogy mi az elválás oka. Gyerekkel természetesen nehezebb megtenni a lépést de például ha az ő jövője a válás oka akkor erőt ad hogy megtedd a lépést. A talpra állás ezektől a körülményektől függ. Szolgálnál esetleg kicsit több infóval hogy segíthessek?
2015. márc. 18. 08:43
 3/9 A kérdező kommentje:

1,5 éve élünk együtt. Van egy egy éves kisfiúnk.

Terhesség alatt is többször hazaküldött, hogy nem bírja jól ezt a kapcsolatot.

A baba miatt maradtunk együtt. Megszületett a baba azóta is folyamatosan mondja, hogy bármikor elmehetünk.

De most kezd betelni a pohár. Félek meghozni a lépést. Tudom magamnak kell meglépni akárki akármit mond.

2015. márc. 18. 09:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy hónap alatt. 8 év után. gyerek nem volt.

Két hónappal később új párom is volt már, azóta ő a férjem és a gyerekem apja. Amit leírsz, szerintem halott kapcsolat. Minél előbb hozd meg a döntést.

Sok sikert! 36/N

2015. márc. 18. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
10 év után,kb 5 perc. Nem pazarolok ídőt olyanra aki nem érdemli meg .
2015. márc. 18. 09:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs gyerek,de sokszor napirenden volt az el lehet menni szöveg.Ennek mindig a pénz volt az oka,mert nem tudtam beleszállni a költségekbe,úgy érezte hogy nagy teher nehezedik rá.Kimondta,utána persze mindig megbánta,mert szeret.Ha neked azért mondja,és te is úgy érzed hogy nem szeret,akkor ezen sokat nem kell gondolkodni.Meg amúgy se,mert szerintem terhes nőnek ,illetve egy pici gyerekkel mindig mondogatni hogy el lehet ballagni,nagy köc.ögség.
2015. márc. 18. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Nehéz volt.

Bő egy óra, 3 sör és egy deci feles kellett, hogy feldolgozzam.

2015. márc. 18. 10:38
 8/9 akarmi21 válasza:
3. Ha jól értem akkor ő az aki inkább felrúgná a dolgot. Ha a gyerek sem kell neki és alig másfél éve vagytok együtt hagyd a francba. Másfél év az még nagyon kevés. Egyedül is meg tudod állni a helyed, nameg sok a fiu még. :)
2015. márc. 20. 07:10
 9/9 anonim ***** válasza:
FELKELSZ AZ AGYROL BELELEPSZ A MAMUSZBA ES MAR TALPON IS VAGY IGAZ
2015. márc. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!