Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak (ha vannak egyáltalán) kedves, rendes férfiak?

Vannak kedves, rendes férfiak. Az én párom is az, de nem adom senkinek:D
Komolyra fordítva: azt olvastam valahol, hogy bizonyos tipusú nők bizonyos tipusú férfiakat vonzanak. Nem lehetséges, hogy ezért találsz mindig uralkodó tipusú férfit? Talán a viselkedésed, a lelki alkatod, az életmódod olyan, ami ezeknek a férfiaknak vonzó.
Szerintem próbálj kicsit tisztába jönni önmagaddal. Ne akarj egyenlőre párkapcsolatot, hanem építsd fel önmagadat. Válj önállóvá, alakítsd ki az életeteket a gyerekkel. Ha lelkileg talpra álltál, ha nem akarsz görcsösen társat, akkor fogsz találni olyan férfit, aki tisztelettel és szeretettel közelít hozzád, és nem uralkodni akar rajtad.
Egy erős, önálló, okos nő elriasztja a gyenge pasikat (márpedig az a férfi, aki uralkodni akar egy párkapcsolatban, a saját gyengeségét leplezi).
Sok sikert és kitartást neked!

Én is egy 11hónapos babával válok a férjemől a verbális agresszió miatt, ami szerinte csak annyi, hogy királylányosan viselkedem. hm.:)
És van egy másik férfi, igazi úriember, soha mégcsak hasonló szavakat sem mondana de mégcsak gondolni sem gondolna mint a mostani (még) férjem.
Ja és nekem a gyerek előtt mondott mindent, szín józanul és megfontoltan, nem felindulásból.
Nyugi, eljön neked is, ne akard túlságosan, annál rosszabb.

megfordítom a kérdést...hol vannak a normális nők?
szóval tavaly váltam el,az utolsó kb 2 évünk már inkább ördögűzésre hasonlított mint egy párkapcsolatra.
pedig enyém volt a háztartás,a gyerek,bevásárlás..stb
komolyan már azért veszekedett velem mert nem veszekszem vele!!szerencsémre a munkám szinte kötetlen és ez nem látta kárát.
lehet túl ingerszegény volt az életünk,mármint nem volt benne semmilyen agresszió,ital,nők,gép,stb és ez vezetett oda h megunható tizen év után egy ilyen pali.lehet csak az tud(hat) majd értékelni aki keresztül ment egy terror kapcsolaton,és már nem unalmas fickót (te esetedben nőt) lát ,hanem nyugalmat,csöndet,megértést.
férfiként nekem is volt próbálkozásom hidd el nem egy,de arra jöttem rá,nem szabad nagyon akarni,rágörcsölni.
most egyedül vagyok, nem jó így de ezerszer jobb mint egy rossz kapcsolatban ,és ezerszer rosszabb mint egy normális kapcsolatban.ha "félsz" az normális hisz nem akarsz még 1x pórul járni,de járj nyitott szemmel és légy pozitív még ebben a nehéz helyzetben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!