Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni szeretnék! Hány tárgyalas lesz?
4 éve külön élünk a ferjemmel !3 éve élettarsam van a páromnap is 2 éve .Van egy gyerekünk akit én nevelek ,gyerektartást is fizet minden masodik hétvégén nála van a gyerek !Az lenne a kérdésem hogy hany tárgyalásbol bontják fel a házasságot?Igy elsöre? Vagy itt is lesz békitő tárgyalás?
Akik 1 vagy 2 honapja határozták el hogy elválnak ott megértem a békitő tárgyalás na de ahol 4 éve külön vannak ?
Menj be az helyi anyakönyvi hivatalba, hátha csak egy nyilatkozatot kell tenni ott, és ott fel is világosítanak erről.
A bíróságon pedig az ún. Tájékoztatási irodát tudod megkérdezni telefonon holnap délelőtt 11 óráig.
Ha személyesen mész be, jogász is ad tanácsot ingyen.
Külön sorszámot kapsz a Tájékoztatási irodába, és külön a jogi tanácshoz.
(Pesti Központi Kerületi Bíróság, Markó utca)
Én idén januárban váltam el. 2013 óta nem is éltünk együtt. A közös lányunk minden hétvégén megy az apjához, ez most sem változott. Nekünk január 8-án volt a tárgyalásuk. Nem volt több, és nem is lesz. A bírónő figyelembe vette, hogy rég nem élünk egy háztartásban. Nem tudom, hogy az előző milyen törvényről beszél de ezek szerint idén februártól léphetett életbe, mert januárban még nem volt ilyen törvény. 1 tárgyalás volt. Gyerek is van.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!