Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet korlátozni az apa láthatási jogát, ha az élettársával való kapcsolat károsan hatna a gyerekekre? Hogyan lehet ezt bizonyítani?
Most van folyamatban a válás. A gyerekek 8 év alattiak. Az apuka egy közeli családtagommal él együtt, elmondásuk alapján a válásunk után összeházasodnak.
Nem akarok kiszúrni az exemmel, de nem tartom jó ötletnek, hogy így a gyerekek náluk legyenek. Szerintem nagyon összezavarná őket ez az egész. Nem szeretnék nekik a kelleténél nagyobb lelki törést okozni.
Sajnos nem kamu. Ha az lenne, nem kellene azon agyalnom, mit mondja az 4 éves lányomnak, hogy a nagyi miért ült a konyhában, az apja ölében. Mikor rákérdezett csak azt tudtam kibökni, hogy biztos megbotlott és oda esett. Szerintem ezt még ő sem hitte el.
Ez tegnap történt és utána a kicsi haza is akart jönni, mert ők "furcsák voltak" és "úgy puszizkodtak mint az anyukák és az apukák". A fiúk inkább magukba fordultak. A nagyobbik nem is akart menni hozzájuk, pedig eddig imádott a nagyinál lenni.
Az apjuk szerint majd megszokják, ne foglalkozzunk vele, anyám meg csak hebeg-habog és azt hajtogatja, hogy mennyire sajnálja. Nem tudom, hogyan lehetne ezt elmagyarázni a gyerekeknek. Rendben, édesanyám még fiatal, mert 15 volt mikor születtem és elég jól is tartja magát, de azért ő mégis a nagyi volt.
Jahogy a férjed az anyáddal jött össze?
Na ne már..
Esetleg a felnőttek közösen elmehetnének gyermekpszichológushoz, megbeszélni ezt. Amúgy igazán visszafoghatnák magukat a gyerekek előtt!
Szerintem így lehet kérni a bíróságon, hogy apuka hozzátok jöjjön, vagy hivatali felügyelettel találkozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!