Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet úgy túllépni egy megromlott házasságon, ha a gyerekkel közösek a programok?
Figyelt kérdés
Egyáltalán "egészséges" ez?2015. márc. 7. 23:28
1/5 anonim válasza:
Az nem egészséges, ha nem vagytok képesek túllépni a saját sérelmeiteken, és békében elválni. Az élet, az érzelmek nem mindig úgy alakulnak, ahogy azt szeretnénk. Ettől még nem kell örökharagosdit játszani.
2/5 anonim válasza:
Felejtsd el a közös programokat. Tapasztalatból tudom, amikor nagyobb lett a lányunk, már ő maga mesélte, hogy utálta, amikor az ő kedvéért közös programot csináltunk. Érezte, tudta, hogy gáz van...pedig 10 éves volt.
Úgy tudsz túllépni a megromlott házasságon, ha nem csinálsz közös programot, csak a gyerekkel.
3/5 anonim válasza:
Közös probgam legfeljebb az iskolai ballagás vagy hasonló legyen, egyébként csak összekeveri a gyereket és mindenkinek rossz.
Ha láthatásod van, akkor a gyerekkel csinálj programokat, az exnek nem kell (és nem is "szabad") ottlenni veletek.
4/5 anonim válasza:
Hát én is baromi nagy hülyeségnek tartom a közös programokat.Mi értelme van? Ha kisebb a gyerek,akkor fogalma nincs,hoyg most mi van,most akkor anyáék együtt vannak vagy nem?" Ha közösen mennek valahová,akkor tuti,hogy egyszer kibékülnek még." Így sosem fogja rendesen feldolgozni,elfogadni,hogy különmentetek,az problémát okozhat ha új kapcsolatotok lesz,hisz a gyerek nem tudja majd hova tenni,úgy érzi majd azért nem békültök ki,mert közbe jött a harmadik.Felejtsétek el a közös programokat.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire lehetséges ez. Én speciel annyira utálok a közelében lenni, hogy rá sem bírok nézni. Ezt akárhogy palástolom, érezni lehet a feszültséget. Még nem váltunk el, de inkább kerülöm a közös programokat. Én is azt hittem, hogy nagyon jó a gyerekeknek, ha mindketten velük vagyunk, de nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!