Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elhagy a parod, akivel mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhagy a parod, akivel mar eskuvot terveztel, majd megismerkedsz valakivel, akivel jol erzed magad, aztan visszajon a parod. Mit teszel?

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 09:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
51%

Te vigasztalódásra kellesz neki. Nekem az fura, hogy elvileg együtt vagytok, de még azt sem tudod, hogy miért lett így hirtelen vége a nagy szerelmüknek.

Nekem egy kapcsolatban fontos az őszinteség. És akkor nem kell ilyeneken agyalnod :)

De aggódj, láttam én már ilyet ismerősök között, hogy a férfit elhagyta a menyasszonya, aztán gyorsan belevetette magát egy másik kapcsolatba, hogy megvigasztalódjon, azóta már házasok és van 3 gyerekük :)

2015. márc. 4. 10:47
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor máshogy fogalmazok: ne kombinálj! Felesleges olyan dolgokon már előre rágódnod ami nincs is!

Szavaidból kivéve ti gyakorlatilag csak szexpartnerek vagytok de abban reménykedsz hogy talán lesz ebből kapcsolat is.

És talán nem akar visszamenni az exéhez...

A tanácsom az hogy túlságosan ne éld bele magad mert így csak te fogsz sérülni.

2015. márc. 4. 10:48
 23/31 anonim ***** válasza:

Egyébként az, hogy az exe visszafogadná vagy sem, az lényegtelen. Az a lényeg, ő mit szeretne. Visszamenni, de nem tud, és ezért beéri veled? Neked ez a tudat jó lenne?

Őt szereti? A leírásod alapján téged nem, csak laza kapcsolatban vagytok, de leginkább kapcsolatnak sem lehet ezt nevezni. Őszinteség sincs köztetek, nincs bizalom, nincs szerelem, legalábbis az ő részéről biztosan,stb.

Ha nem akarsz csalódni, akkor ne csapd be magad. Hiszen ő nem teszi, nem ígért neked semmit.

2015. márc. 4. 10:55
 24/31 A kérdező kommentje:

#21, nekem valahogy minden kapcsolatomban tabu volt a mult. En nem szivesen beszelek a sajatomrol, nem azert, mert szegyenlem, hanem mert nem erre fokuszalok, ezert nem is kerdezek ra ilyesmire

#22, koszonom, epp ezt probalom, nem beleelni magam semmibe...

2015. márc. 4. 10:55
 25/31 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmezem, van egy pasi, aki szakított valamilyen okból a menyasszonyával, és utána veled kezdett el találkozgatni. Te pedig most attól tartasz, hogy visszamegy a menyasszonyához, s hogy vajon mennyi esélye van annak, hogy a nő visszafogadja?

Ha nem tudjuk a szakítás okát, akkor erre sajnos nem tudunk válaszolni érdemben szerintem.

2015. márc. 4. 11:07
 26/31 A kérdező kommentje:
Ugy tudom, a menyasszony szakitott
2015. márc. 4. 11:11
 27/31 anonim ***** válasza:
Akkor neked még nem volt őszinte kapcsolatod, mert abban nincsenek tabuk. Van amiről az ember nem szívesen beszél, de a társával attól még megossza, tud róla, max megkéri, hogy ne emlékeztesse rá, legyen tekintettel az érzéseire. Ha magad sem lennél nyílt, őszinte egy kapcsolatban, és megfelel neked ez a másiktól is, így őszinte szerelemre nem várj. Nem azt mondom, hogy már a 2-ik randin ki kell tárulkozni, de amikor már értik mindketten, hogy összetartoznak, mélyek az érzéseik, akkor bizony már mindent meg kell tudni beszélni egymással. Te ezzel a pasival nem így vagy, ez egyértelmű. Ami pozitív, hogy nem ígért semmit. A gond, hogy te már ennyit hitegetésnek beszel. Ha nemem azt mondja egy pasi, hogy talán, esetleg,stb, attól nem remélek semmit, nem veszem komolyan. Az így ért esetleges csalódást nem ő okozza, hanem te magadnak.
2015. márc. 4. 11:11
 28/31 anonim ***** válasza:

24: Én sem vagyok az a típus, aki elmeséli az összes volt kapcsolatát részletesen. Nem hiszem, hogy ez az újra tartozik. De nyilván fontos dolgokat, azért megosztok a másikkal.

Egy ilyen fontos dolgot szerintem igenis tisztázni kell. Főleg így, hogy tudod, hogy együtt voltak, hogy jegyesek voltak. Nem egy idegen, akiről semmit se tudtál eddig.

2015. márc. 4. 11:14
 29/31 anonim ***** válasza:

Szoval te vagy az, akivel jol erzi magat?

En a helyedben nagyon gyorsan letaposnek. Mert lo helyett a szamar vagy es lathatolag nem is nagyon akar semmi komolyat toled.

Ne az legyen mervado szamodra, h a GYIK kozonsege mit lepne, mert lehet, h a lany total mast fog. Ebbe ne vigyel erzelmeket, mert aki serulhet, az egyedul te vagy.

2015. márc. 4. 15:56
 30/31 anonim ***** válasza:

abszolút pontosan ugyanez a helyzetem. én vagyok a nő.

elhagyott a vőlegényem (vagyis rájött, hogy már nem szeret, ezért úgy döntöttünk, külön jobb lesz), aztán megismerkedtem valakivel. az ex erről nem tudott, de közben rájött, hogy mégiscsak szeret, én meg nyilván visszamentem hozzá, mert halálosan szerelmes voltam még belé, az új csak olyan "búfelejtő" volt annak ellenére, hogy amúgy tök összeillettünk. ezután együtt voltunk még másfél évet, a másik sráccal megszakítottam a kapcsolatot, és két hete szakítottam a volt vőlegényemmel, mert nem voltam boldog. most meg én akarok hozzá visszamenni. mert imádom.

szerelemben nincs jó döntés.

2015. márc. 4. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!