Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám volt pasijának mit mondjak sztem mindig ö beszél vele apám meg Németországban dolgozik mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 10:52
11/16 A kérdező kommentje:
igen csak el akarom küldeni a pasiját mert sztem még mindig vele szokott beszélgetni mit mondjak neki annak a faszkalapnak
2008. aug. 26. 16:18
12/16 anonim válasza:
Mit zavar az ha anyáddal beszél? Hány éves vagy? Mit szólsz bele a felnőttek dolgába? Lehet valamit félreértesz. Én is jártam így. ok nélkül voltam féltékeny anyámra.
De egyébként meg ne a pasival foglalkozz. Beszélj anyáddal. Egy jó beszélgetés sok mindent megmagyarázhat.
13/16 anonim válasza:
Egyébként meg tanulj meg magyarul írni, beszélni olvasni. Mert elég volt kideríteni mit akarsz.
14/16 A kérdező kommentje:
ne szoljál be hülye gyerek szétéplek mit hülye gyerek a mikuláscsomagot
2008. aug. 29. 08:06
15/16 anonim válasza:
Pfúú...izomszagot érzek. De erős vagy hallod e. Szóval széttéped a mikuláscsomagot?
16/16 anonim válasza:
Ugyan, ez egy szerencsétlen kis hülye, aki még az írásjeleket sem tudja használni, és kicsit sem zavarja, hogy így nem lehet érteni azt, amit kérdezni akar. De azért neki van nagy szája... Istenem, micsoda primitív hülyék vannak. Az ilyeneket, mint a kérdező, tenyészteni kéne, és eladni jópénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!