Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsi az ekezet hiany miatt. Szerintetek most mit csinaljunk?
Anyukam megcsalta apumat es mar 3 honapja kulon elunk , en es a hugom apuval. Nagyon jol megvagyunk. Apunak anyukam bevallota apunak hogy mar akkor is csalta mikor en meg megsem szulettem.( sot olyan emberekkel is mint pl gazszerelo, sot allitolag a mostanit is csalja 2 emberrel) A mai nap kapott apu egy levelet ,amit en nem olvashattam el, de elolvast titokban ebben a levelben az allt hogy Anyu gyereket var a mostani baratjatol es hogy a mostani baratjat is csalja 2 emberrel , meg hogy a hugom nem aputol van. Leirtak azokat a szemelyeket is akikkel anyu megcsalta es apa jo baratjai voltak. Ezt a levelet 3 no irta anyu ismerosei es ezeket allitolag anya mondta nekik. A monogrammjulat oda irtak. En elkezdtem kutatni semmit nem talaltam de elmondtam apunak aki eloszor kicsit kiakadt. Anyutol allitolag megkerdezte es letagadta.
Kerlek segitsetek!!!! Mit csinaljak??!
"nem illik mások magánéletében turkálni"
Hát egy pötty köze azért van hozzá.
Nagyon sajnálom.
Na: apukáddal beszélgess, ő hogyan képzeli a továbbiakat. Hogy a húgod kitől van... DNS tesztet természetesen lehet csinálni, kérdés, hogy érdemes-e.
Anyukád meg... Hát. Nem is tudom, mit mondjak. :(
Az is lehet, hogy a fele sem igaz annak, amit anyád ismerősei írtak, meg az is lehet, hogy mind igaz.
""nem illik mások magánéletében turkálni"
Hát egy pötty köze azért van hozzá. " kinek? az anyja 3 ismerősének?...és igen, most tanulja meg, hogy mennyi gondot és szomorúságot tud okozni a hülye pletyka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!