Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz nekem keresztbe ismét a feleségem, és miért nem akar elválni?
hát, ez nehéz ügy, nem irigyellek. :(
szerintem ő eleve kiszámíthatatlan természet, ezek után sajnos nem lehet csodálkozni.
Beszélj vele négyszemközt. Megmondhatod neki, hogy két lehetősége van:
1) megegyeztek mindenről előre írásban, lemondotok a fellebbezési jogról, és akkor már a következő tárgyaláson elválhattok, és jogerőre is emeledhet a válás
2) ha nincs megegyezés, akkor majd a bíró fogja bekérni a papírokat kettőtök vagyonáról, és ő oszt el minden házasságon belül szervzett vagyont és hitelt pontosan kétfelé, a jogszabály szerint. Nem fog jobban járni a feleséged ügyvéddel sem, mert a bírót nem lehet átverni (van a családban egy, tudom, miről beszélek), viszont legalább baromira sokáig húzódik az ügy, és közben fizetheti az ügyvédet.
Gondolkozzon el, hogy melyik kerül neki kevesebb időbe, pénzbe, stresszbe.
Az ő ügyvédje meg azért nem mozgatja a füle botját se, mert az ő érdeke azt kívánja, hogy minél több pénzt kiszedjen a feleségedből. Namármost egy szimpla megegyezéses, egytárgyalásos válással ez neki nem fog menni, csak ha húzza-nyújtja, mint a rétestésztát.
Gondolom,itt már vagyoni dolgokról van szó ugye?Mert egyébként simán elválasztanak akkor is,ha ő nem akarja.
Ha meg osztozkodni kell,az többnyire fele-fele.Gondolom nálatok ez nem egészen így van,ha akadékoskodás áll fenn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!