Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem váltam el, mert a feleségem ott tesz keresztbe ahol tud. Van esélyem így új kapcsolatra?
Sajnos nem tudtam lezárni a válásomat, mert a feleségem semmiben sem akar megegyezni és húzza a válást mint a rétestésztát. Viszont én az a fajta ember vagyok, aki nem bírja egyedül és nagyon szeretnék már egy új kapcsolatot. Nem bírom már ki a válás végéig lelkileg, hogy egyedül maradjak. Lelkileg lezártam már a dolgot, de sok függőben lévő kérdés van még, a ház elosztásától kezdve a gyerekekig. Nem maradok földönfutó, biztosan lesz utána is lakásom, stb. Nem kellenek futó kalandok, új végleges kapcsolatot keresek, de így nagyon nehéz.
Lányok, ti belemennétek úgy őszintén egy kapcsolatba, ha a férfi még nem vált el?
Elhiszem, én is voltam így, csak nem házasságba.
Második voltam
Sajnos ez így nem működik.
Egyrészt az, akivel ismerkedsz, miért higgye el, hogy te tényleg válni akarsz?
Másrészt a feleséged ezt könnyedén felhasználhatja. Beálllíthatja úgy, hogy te csaltad meg. Meg is teszi, ne félj - és a bíróság nem vizsgálódik, nem nyomozók ők. Ilyen esetben (mivel ez nem büntetőügy) azt mondják, hogy ők nem tudják eldönteni.
Vagy át lehet alakítani az egészet polgári perré - na, akkor lesz még vagy 5-10 év.
Szóval én a helyedben fogcsikorgatva, de kibírnám addig, amíg a papír a kezemben nincs.
"Férfi még nem vált el"
Félig elvált,mert folyamatban van a válás:)Ha biztosan tudom,hogy érzelmileg nem kötödsz hozzá,nem szereted...akkor igen,biztosan benne lennék:)
Persze felmerülne benne,hogy egy már családot alapító milyen lehet.( arra gondolok,hogy milyen lehet a természetes,mennyire komoly,és persze a kapcsolat alapja nem a szex,de legyen.Sok olyan házasságról tudok,hogy miután megszületett a baba,a párok nem élnek szexuális életet.Ami engem zavarna,az is,ha ritkán lenne:)
De a kérdésre válaszolva nem lenne kizáró ok,hogy folyamatban van a válása:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!