Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyha terhes vagyok és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha terhes vagyok és nem akarom hogy a pici az apja nevét kapja. Jelenleg válni fogok de a pici áprilisban születik. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 13:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
ha a gyerek a férjedé, akkor semmit nem tudsz csinálni, joga van neki is a gyerekéhez
2015. febr. 14. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Én is úgy tudom, ahogy Bence írja. Szerintem automatikusan a nevére kerül. Hacsak nem tudsz vele megegyezni. Bár részleteket nem tudunk.
2015. febr. 14. 16:46
 13/17 Bence_ ***** válasza:
2015. febr. 14. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Bochkorék esetéről nem is hallottam. Tényleg egy hülyeség ez így.
2015. febr. 14. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:
16%

Miert nem lehet varni az terheseggel az valas kimondasaig ?

21 szazad egy terhesseg szerintem be leger tervezni.

Megerdemlitek a jogi cirkuszt legalabb megtanuljak Minden meg vana az rendje a tarsadalomban.

2015. febr. 14. 18:07
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

"ha a gyerek a férjedé, akkor semmit nem tudsz csinálni, joga van neki is a gyerekéhez

A válasz 47%-ban hasznosnak tűnik. "

azért gratulálok, a gyik látogatóinak kevesebb, mint fele gondolja azt, hogy az édesapának is joga van a gyermekéhez...

2015. febr. 14. 19:23
 17/17 anonim ***** válasza:
27%
15! Mi van???
2015. febr. 14. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!