Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Még mindig nem értem miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig nem értem miért nem akar elválni a feleségem?

Figyelt kérdés
Már megvolt az első tárgyalás, és nem akar megegyezni az anyagiakban ötvenezer forinton vitatkozik. Mikor nálam maradna a válásunk után az adóság ami összesen négy millió forint! De ő ragaszkodik ahoz amit a fejébe vett, hogy én bántalmaztam ezt állítja. De ez nem igaz és nem is tudja bizonyítani sehogyan: A hét elején beszélt a tesommal és nagyon érdeklödött az után,hogy van már valaki más az életemben? Nem tudom miért kiváncsi rá ennyire?
2010. febr. 11. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megijedt az egyedülléttől,és esetleg attól,hogy nem tud majd kin élősködni.De nem ismerem,nem tudom.Mindenkinek nehéz az új élet,de nem jó már hátranézni.Valamiért nem működött és így döntöttetek.Boldog új életet.
2010. febr. 11. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért-miért... Hogy a következő tárgyaláson ezt is a fejedhez vághassa.

Gondolom, az önérzetének nem tesz valami jót, hogy te akarsz elválni TŐLE. Magyarán otthagyod, ő meg ettől értéktelennek érzi magát, eldobottnak, ócska ruhának. Ezek az érzelmei vezetik, nem a jüózan ész, mint téged. Ő csak annyit lát pillanatnyilag, hogy meg akarja nehezíteni a te helyzetedet, vissza akar ütni neked, ő is fájdalmat és nehézséget akar okozni neked. Ennek nincs racionális értelme, de érzelmileg logikus.

Ha gyorsan el akarsz válni tőle, akkor egyezz meg vele és inkább vállald fel azt az ötvenezer forintot is. Haírásban mindenben megyegyeztek és lemondotok a fellebbezési jogról is, akkor a következő tárgyaláson akár el is válhattok és a válás jogerőre is emelkedik azon nyomban.

2010. febr. 11. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden elvált nő kiváncsi az exére és hát nőből van akkor meg főleg :D

Érdekli,hogy ha már találtál másik társat akkor az miben más hozzá képest és össze akarja hasonlítani magát vele,hogy miért a másik kell neked miben volt ő rosszabb vagy csúnyább vagy csinosabb -e.

2010. febr. 11. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar válni,egyértelmű...vajon miért?!

Mi is válófélben vagyunk(én vagyok a felperes),a feleségemnek adtam volna mindent hogy meglegyen a felnőtt tanuló lányokkal neki minden,én vittem volna az adósságot és NEM!!

Nemet mondott amikot a bírónő megkérdezte akar-e válni.

A miértre meg csak hebegett..!

Sajnos vannak ilyen emberek,én sem igazodom el rajta miért csinálja ezt!

Kitartás!

2010. febr. 11. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Anno mi is megegyeztünk a volt férjemmel, hogy közös megegyezéssel adjuk be a válókeresetet, hogy gyorsabban lemenjen. Ennek ellenére, mikor a bíró hivatalból megkérdezte, hogy akar-e válni, rávágta, hogy nem. Csak, hogy engem bosszantson. A bíró beszélte rá, hogy vonja vissza ezt a nemet. Nem tud már a feleséged se kínjában mivel bántani, hogy a sérelmeit megtorolja.

Azt, hogy van-e valakid, szerintem azért nyomozza, hogy a bíróságon mondhassa, hogy szeretőd volt, azért váltok el, és már a házasságotok alatt is együtt voltatok. (nekem ezt mondta a férjem, pedig már egy éve nem laktunk együtt, mikor összejöttem az új párommal)

2010. febr. 11. 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, el fognak választani tőle ha akarja, ha nem. Nyilván rájött már, hogy egyedül nem is lesz olyan könnyű boldogulnia és valószínűleg már nem is akar válni. Vagy az is lehet, hogy abban a tévhitben él, hogy ez számít bármit is a bíróság előtt, hogy neked van-e valakid vagy volt-e a házasságotok alatt. De ez semmit nem jelent, a bíróságot nem érdekli a válás oka.

A bántalmazás meg elég szubjektív dolog. A jog szerint az is bántalmazás lehet, ha megpofoztad. Arra, hogy nem tudja bizonyítani, ne vegyél mérget. Ha tényleg megütötted és látleletet vetetett, akkor lehet bizonyítéka és szép kis pénzbüntetést is kaphatsz.

2010. febr. 11. 12:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy igazatok van de én nem akarok már tőle semmit lenne egy új kapcsolatom akit azután ismertem meg,hogy ő elment. De addig nem akarja velem elmélyíteni a dolgokat míg ez lenem zárul ezt így meg mondta nekem. Már bevallota,hogy szívesen lakna velem egy életen át de addig nem míg elnem válok.
2010. febr. 11. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor kitartás!!Légy türelmes eljön a te időd is,a "volt"nejeddel meg ne foglalkozz!!!
2010. febr. 11. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnos mi nők ilyenek vagyunk. Meg érzékenyebbek is. Az egyik barátnőmék szintén elváltak, pedig ott a csaj akart szabadulni a férjtől,mert már volt neki új, mégis kb. 50-60 ezer forinton szarolt. Ha én annyira el akarnék válni, akkor vigye ezt az 50 ezret. Nem olyan nagy összeg ez, hogy érdemes legyen helyette húzni a dolgot. Szóval nem értettem. Hagyd rá azt az 50 ezret, és hamarabb szabadulsz.
2010. febr. 11. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!