Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek mit szól a bíró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit szól a bíró hozzá? Érdekes dolog

Figyelt kérdés
Szerintetek mit szól a bíró ahhoz,hogy megállapít egy összeget gyerektartás díjként,az alperes apuka beleegyezik hogy fizeti,aztán tárgyalás után az apuka fölhívja az anyukát,hogy közölje vele hogy amit levonnak a fizetéséből gyerektartást,ELVÁRJA HOGY ADJAM VISSZA!!!!
2015. febr. 10. 19:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%
Már miért adnád vissza?had telefonálgasson,vedd fel rakd félre aztán had mondja a magáét.Az a gyereké és pont
2015. febr. 11. 07:52
 12/24 anonim ***** válasza:
30%

23:16

Mert a kérdező -cseles- kérdéséből kitűnik, hogy MEGÁLLAPODOTT valamiben az apukával, amivel megtévesztették a bíróságot.

Az ítélet után viszont úgy tesz, mint aki semmiről sem tud, és itt a gyíkon keres önigazolást.

2015. febr. 11. 10:36
 13/24 anonim ***** válasza:

Utolsó! Kissé paranoid vagy. És rossz a szövegértelmezésed.

A bíró állapította meg az összeget, és vonják az apa fizujából, feltételezem, letiltják. Apukának ez meg nem tetszik, és kéri vissza a pénzt, mivel a letiltást nem tudja megakadályozni.

A bíró semmit nem szól hozzá, mert azt mond apuka, amit akar. Ha meg zaklat, jelentsd fel a rendőrségen.

2015. febr. 11. 11:00
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

55%-os: szerintem igen komoly bajok vannak a szvegértelmezéssel nálad.

1. A kérdezö meg az ex megállapodtak a gyerektartás összegében a bíróság elött, amit az határozatba folgalt. (ettöl kezdve kötelezö az apára nézve.)

2. Az apa úgy dönt (nem az anyával megállapodva, hanem saját ötletböl), hogy a gyerektartást vissza akarja követelni az anyától.

Ebben te hol látsz olyat, hogy az anya meg az apa ebben elöre megegyeztek? M ert szerintem iylen sehol sincs mégcsak utalásként sem.

2015. febr. 11. 11:16
 15/24 anonim ***** válasza:
34%
Miért, simán megállapodhattak, hogy mondjuk papíron fizet 50-et, de abból a nő 20-at visszatejel, hogy mondjuk az apának másnak ne kelljen annyit fizetni (mondjuk egy másik nő másik gyerekének). Vagy hogy mutathassa a jövedelemigazolásán hogy tőle milyen sokat vonnak gyerektartást.
2015. febr. 11. 11:54
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Megmondanám neki,hha annyira kell, menjen be az oviba utaltassa vissza a gyerek ebédpénzét, vegye ki a kezéből az uzsonnáját aztán meg tépje le róla a nadrágot,cipőt mert arra költöttem...

Pofám leszakad, ha baja van az összeggel, menjen a bíróságra és ne bólogató kutyát játsszon aztán utána meg acsarkodjon.

Szerintem a bíró körbe fogja röhögni, ha ezt a visszautalás témát neki is előadja. Biztasd rá nyugodtan. Utána nem fogják komolyan venni.

Ha arról lett volna szó,h kérdező visszaad valamennyit, akkor nyilván nem lenne kiakadva, de mint írta, a férje is egyetértett az összeggel ezért felháborító.

2015. febr. 11. 12:50
 17/24 anonim ***** válasza:
67%

10:36-os, én a törölt 23:16 (de miért:????)-ként kérdeztem, hogy hol láttál te hazugságot kérdésben?

(a bíró) "megállapít egy összeget gyerektartás díjként,az alperes apuka beleegyezik " - hol van itt a szülők előzetes megállapodása, amit te magyarázol?????

Az apa beleegyezik, - hát egy jogerős bírói ítéletbe még szép :)

De a lényeg nem az, hanem, hogy pofátlanság is, meg alja dolog is visszalejmolni a gyerekire szánt pénzt!

Meg miért keresne itt bárki önigazolást?

2015. febr. 11. 14:53
 18/24 anonim ***** válasza:
10%
3 sort írt a nő, ebből milyen következtetést lehetne levonni? Nem viccből kér vissza pénzt, biztos hogy susmus van a háttérben.
2015. febr. 12. 16:31
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem szidja a volt férjét.
2015. febr. 12. 17:37
 20/24 A kérdező kommentje:

Jaj de nagyon kíváncsi itt valaki és megy a lázadás!! Hát akkor elmesélem neked jó,csak hogy jól tudj aludni kedves "vádaskodó"!

Apuka 2 gyermekből az egyiket megvezette,telemagyarázta a fejét ellenem,aztán jöttek mindenhonnan a fenyegetések,mi lesz ha nem egyezem bele hogy ott legyen... majd egyik hétvége után a nagy gyerek nem akart hazajönni,milyen érdekes.. közölte az apjával akar élni! Aztán mikor átköltözött,mindenkinek elújságolta hogy nem kell fizetnie majd gyerektartást mert nála is van egy gyerek meg nálam is (milyen boldoggá tette hogy van egy gyereke!!!)

Aztán mikor eljött a tárgyalás,a bíró közölte nem egy összegű a keresetünk,és ezért kell neki kiegészítő gyt-t fizetnie... közölte ne "pénzéheskedjek" és hogy én azt a pénzt a GYEREKEKTŐL VENNÉM EL!!!!! Holott az egyik velem van... ezért várja el hogy visszaadjam.. és közölte hogy a bíróságon ezt a "kérését" nem kell mondani!!!! Remélem kielégítettem a kíváncsiságod,de ha jól gondolom ebben is találsz majd kötekedni valót..... KÖSZÖNÖM AZOKNAK A VÁLASZOKAT,AKIK ÉRTELMES EMBER MÓDJÁRA FÖLFOGTÁK AMIT KÉRDEZTEM :)

2015. febr. 14. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!