Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális helyzet az ha egy férfi elhagyja három gyerekkel a feleségét azért mert fiatal korában abortusza volt?
42, gyönyörű egy barátnő lehetsz.Isten mentsen az ilyen kétszínű, álszent "barátnőktől".
Itt egyesek annyira hülyék!!!!!Ti tényleg azt hiszitek, hogy csak az lehet jó kapcsolat, ahol az életünk minden egyes apró részletét kiteregetjük???A pasinak semmi, de SEMMI köze nincs hozzá, hogy a nőnek hány abortusza volt előtte és kivel.az ami előtte történt, nem tartozik rá, a nő elmesélheti, ha akarja, de nem köteles rá, mivel akkor még nem vele élt.Ennek semmi köze a titkolózáshoz, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik az ember szuverén magánügyei.Ne hasonlítsunk már egy abortuszt börtönnel, meg ilyesmivel!!Mondom ezt úgy, hogy én is abortuszellenes vagyok.Ha valaki ezen pattogna, hogy miért nem teregetem ki neki az egész múltam, mehetne is azon nyomban.Vájkáljon mások életében!!A pasiról meg inkább nem írom le, mi a véleményem, már elmondták egy páran.
42! A "barátnődnek" szerencséje van, hogy megszabadult tőled. Azt sem tudod mi az a barátság.
Kérdező! Nem normális. De engem az is érdekelne, hogy hogy derült ki. Ennyire nem szabadott volna kiborulnia, hogy otthagyja a gyerekét. Mivel van 3 gyerek, valószínű komoly oka volt annak, hogy régen ezt választotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!