Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális helyzet az ha egy férfi elhagyja három gyerekkel a feleségét azért mert fiatal korában abortusza volt?
Ha a férjet ennyire zavarja az abortusz az azt jelenti, hogy a gyerek mindenek előtt. Akkor most mért nem gondol a saját gyerekeire? Azokat most pont ugyan úgy eldobja...
Nem azt mondom, hogy maradjon a feleséggel, de a gyerekeit mért kell ott hagyni?
Szerintem sincs köze hozzá. Csak akkor, ha nem sikerül a gyerekvállalás. Egyébként az abortusz annak a két embernek a dolga, akik összehozták.
Ennyi erővel én, mint nő, kiakadhatnék, ha a férjem és egy előző barátnője úgy döntöttek, hogy elvetetik a magzatot. De nem, még sajnos a mai napig sokan úgy gondolják, hogy a baba a büntetés azért, mert a nők élvezik a szexet, és nem ér felmenteni magad a büntetés alól.
Nem akadhatok ki, mert nekem semmi jogom ahhoz, hogy a páromat az előttem történt dolgok miatt büntessem, vagy egy számomra idegen nő méhében kotorásszak.
Ha meg van 3 gyerekünk, kit érdekel, hogy nincs a páromnak még egy egy előző kapcsolatából?
Na az ilyen álszent, kétszínű pasitól mentsem meg a sors.
Elítéli az abortuszt? Hajrá, szíve joga.
Elítéli a nőt, mert eddig nem mondta el neki? Hajrá, szíve joga ezt tenni.
De ahhoz nincs joga, hogy a meglévő, általa "csinált" gyerekeket ott hagyja egy fillér nélkül, csak mert bántja egy olyan magzat halála, aki soha meg nem született élve, akihez elvileg nem fűzi vérségi kapcsolat.
Ha a feleség helyében lennék, indulnék a bíróságra, kérném a gyerekelhelyezést (nem lesz vele gond, a férfi bizonyíthatóan és felelőtlenül ott hagyta a saját gyerekeit, akik most mások segítségével vannak eltartva), kérném a gyerektartás megállapítását, és a férfival többet szóba sem állnék, mint nő.
Ilyen ürügyet kitalálni, hogy egy hozzá nem kapcsoló abortusz miatt, otthagyja a gyerekeit, mert neki elvei vannak..
Hát akkor éljen azzal tovább, hogy ő meg három egészséges, vér szerinti gyereket hagyott ott sorsára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!