Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van lehetőségem, hogy kevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van lehetőségem, hogy kevesebb gyerektartást fizessek? Előző házasságomból van egy gyermek, a másodikból három! Havi 35 ezret fizetek! Van esélyem hogy lecsökkentsem?

Figyelt kérdés

2015. febr. 4. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
4-nek igaza van. Minek egy gyerek mellé még három, ha gond az eltartásuk. Vagy hirtelen csak az első gyerek lett teher?
2015. febr. 4. 21:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a POZITÍV válaszokat! Szerintem senkinek semmi köze hozzá,hogy miért szeretném! Én csak a normális válaszokra vagyok kíváncsi nem a bunkó megjegyzésekre!!! Nem tudom,hogy bárkinek is mi a pénisz köze van ahhoz,hogy miért vállaltam még gyereket? Aki ezzel foglalkozik,lehet,hogy impotens vagy próbálja elterelni a saját figyelmét a saját üres szar életéről!
2015. febr. 20. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon szívesen. Gondolom csak azok lehettek hasznosak, akik leírták, hogy bizony minden gyerekről kötelessége apukának pont úgy gondoskodni, ahogy az anyjának, és minden téren így kellene. Gyereket csinálni a hül ye is tud, ehhez nem kell sem ész, sem tehetség. Viszont akinek büdös gondoskodni róla/róluk, azt egy az egybe ki kellene herélni, többet nem lenne vele ilyen probléma. Ha otthont az anyja biztosít, ő gondoskodik róla, ő alkalmazkodik a munkájában hozzá, ő ápolja ha beteg, stb, akkor apuka minimum fizessen, és ne szaros 35 000-et, hanem tisztességes összeget!
2015. febr. 20. 13:46
 14/17 A kérdező kommentje:
A 13-as válaszra reagálnék! Úgy látom,hogy nagyon okos vagy és mindent tudsz az életemről! Akkor elmesélem,hogy amikor elváltam,nem genyóztam senkivel,hogy a közösen megszerzett ingatlan rám eső részét mindegy hogy hogy de fizessék ki! Szó nélkül ráirattam a gyerekre! Ezenkívül nem keveset támogatom,csak azt nehéz nézni,hogy az anyja nem a gyerekre költi a pénzt amit kap utánna! Lehet kerítésen kívülről ugatni,csak nem biztos,hogy jó! Én senkinek nem szoktam rosszat kívánni,de most veled megteszem! Éld át ugyan azokat a dolgokat amiken én átmentem! Csak ennyit kívánok! Nem arról van szó,hogy nem akarok gondoskodni a gyerekről! Sajnos ez az oldal tele van a hozzád hasonló kötöszködő rosszindulatú barommal!
2015. febr. 21. 11:38
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Akkor kedves kérdező, te meg arra adj már magyarázatot, hogy miért is nem lehet a kérdést értelmesen, magyarázattal kiírni, ha már erre vetemedsz?! Az átkaid pedig a tiédek, ugyanis az ok nélküli átok a kívánóján teljesül. Remélem ezt tudod.

Olvasd el légy szíves még egyszer amit kiírtál és próbáld értelmezni is! Erre milyen reakciókat várnál értelmes, felelősségteljes emberektől? Veregessenek vállon, hogy sz@rd le a gyerekeidet?! Mert az írásodból csak ennyi derül ki!

2015. febr. 21. 16:50
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
35 ből nincs mit magára költeni, azt se fedezi hogy minden nap húst kapjon a gyerek ne légy már így elszálva
2015. febr. 21. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:
82%

"Aki ezzel foglalkozik,lehet,hogy impotens vagy próbálja elterelni a saját figyelmét a saját üres szar életéről!"

Nem, csak sajnálja a gyereket, akihez így áll a saját apja. Tudod, felelősségteljes ember nem vállal +3 gyereket azért, hogy utána nehézséget okozzon segíteni az elsőt.

2015. febr. 21. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!