Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lehetőségem, hogy kevesebb gyerektartást fizessek?
Előző házasságomból van egy gyermek, a másodikból
három! Havi 35 ezret fizetek! Van esélyem hogy
lecsökkentsem?
4-nek igaza van. Minek egy gyerek mellé még három, ha gond az eltartásuk. Vagy hirtelen csak az első gyerek lett teher?
2015. febr. 4. 21:05
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a POZITÍV válaszokat! Szerintem senkinek semmi köze hozzá,hogy miért szeretném! Én csak a normális válaszokra vagyok kíváncsi nem a bunkó megjegyzésekre!!! Nem tudom,hogy bárkinek is mi a pénisz köze van ahhoz,hogy miért vállaltam még gyereket? Aki ezzel foglalkozik,lehet,hogy impotens vagy próbálja elterelni a saját figyelmét a saját üres szar életéről!
Nagyon szívesen. Gondolom csak azok lehettek hasznosak, akik leírták, hogy bizony minden gyerekről kötelessége apukának pont úgy gondoskodni, ahogy az anyjának, és minden téren így kellene. Gyereket csinálni a hül ye is tud, ehhez nem kell sem ész, sem tehetség. Viszont akinek büdös gondoskodni róla/róluk, azt egy az egybe ki kellene herélni, többet nem lenne vele ilyen probléma. Ha otthont az anyja biztosít, ő gondoskodik róla, ő alkalmazkodik a munkájában hozzá, ő ápolja ha beteg, stb, akkor apuka minimum fizessen, és ne szaros 35 000-et, hanem tisztességes összeget!
2015. febr. 20. 13:46
14/17 A kérdező kommentje:
A 13-as válaszra reagálnék! Úgy látom,hogy nagyon okos vagy és mindent tudsz az életemről! Akkor elmesélem,hogy amikor elváltam,nem genyóztam senkivel,hogy a közösen megszerzett ingatlan rám eső részét mindegy hogy hogy de fizessék ki! Szó nélkül ráirattam a gyerekre! Ezenkívül nem keveset támogatom,csak azt nehéz nézni,hogy az anyja nem a gyerekre költi a pénzt amit kap utánna! Lehet kerítésen kívülről ugatni,csak nem biztos,hogy jó! Én senkinek nem szoktam rosszat kívánni,de most veled megteszem! Éld át ugyan azokat a dolgokat amiken én átmentem! Csak ennyit kívánok! Nem arról van szó,hogy nem akarok gondoskodni a gyerekről! Sajnos ez az oldal tele van a hozzád hasonló kötöszködő rosszindulatú barommal!
Akkor kedves kérdező, te meg arra adj már magyarázatot, hogy miért is nem lehet a kérdést értelmesen, magyarázattal kiírni, ha már erre vetemedsz?! Az átkaid pedig a tiédek, ugyanis az ok nélküli átok a kívánóján teljesül. Remélem ezt tudod.
Olvasd el légy szíves még egyszer amit kiírtál és próbáld értelmezni is! Erre milyen reakciókat várnál értelmes, felelősségteljes emberektől? Veregessenek vállon, hogy sz@rd le a gyerekeidet?! Mert az írásodból csak ennyi derül ki!
2015. febr. 21. 16:50
35 ből nincs mit magára költeni, azt se fedezi hogy minden nap húst kapjon a gyerek ne légy már így elszálva
2015. febr. 21. 21:30
"Aki ezzel foglalkozik,lehet,hogy impotens vagy próbálja elterelni a saját figyelmét a saját üres szar életéről!"
Nem, csak sajnálja a gyereket, akihez így áll a saját apja. Tudod, felelősségteljes ember nem vállal +3 gyereket azért, hogy utána nehézséget okozzon segíteni az elsőt.
2015. febr. 21. 21:35
Kapcsolódó kérdések: