Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit kell tennem, hogy megtilts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem, hogy megtiltsa a bíróság a láthatást az apának, ha az iszik és kábítószerezik? Féltem a kisfiamat!

Figyelt kérdés

2015. febr. 3. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Szia, kérheted a kapcsolattartás módosítását vagy korlátozását. Én azt javasolnám, hogy menj be a lakóhelyed szerint illetékes gyámhivatalba (a járási hivatalhoz tartozik, nem a jegyzőhöz), és ott mondd el az ügyintézőnek a problémát. Ha jól rémlik, ők járhatnak el kapcsolattartás ügyében.
2015. febr. 4. 16:35
 12/13 Titii68 ***** válasza:
Ketteskének igaza van, amúgy a láthatást azért nem tudod megvonatni, mert nem csak az apának van láthatási joga, hanem a GYEREKNEK is, éppen ezért azt senki sem vonhatja meg. Felügyelet max, de az biztos ha bizonyítod azt amit állítasz. Én inkább elkísérni próbálnám talán előszörre. Ha magadba nézel tényleg őszintén, biztosan mered állítani azt, hogy a "gyermekednek hiányzik-e" az apja vagy sem? Szereti-e picit is az apját? A GYERMEKED? Nem te. Ha igen akkor a GYERMEKED érdekét nézzed, és ne a sértettség beszéljen belőled. Nyeld le a békát, és had találkozzanak.
2015. febr. 6. 23:26
 13/13 anonim ***** válasza:

"de szerintetek az illető aki hordja neki a cuccot eljön pl a bíróságra és mondja ,hogy hát persze én megyek hozzá minden másnap?"

Ezt komolyan írtad kérdező? :O

Ha szerinted egy dealer bemegy neked a bíróságra, aki abból él, hogy illegális tudatmódosítókat árul, nagyon nem ezen a Földön élsz... Előbb lőne fejbe, mindenféle túlzás nélkül.

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ne az alvilág felől közelítsd meg a dolgot, még csak véletlenül se fuss össze az eladójával, mert bajod/bajotok lehet belőle. Mocsok egy világban élünk, ahol az emberi egészség, élet, egyesek szemében közel nem bír akkora értékkel mint az üzlet.

Nem piszkálásból, vagy rossz szándékból, hanem komolyan írtam.

2015. febr. 10. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!