Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apának ítélik az alább leírtak ellenére a lányomat?
Hát ha te hagytad, hogy a 8 éves lányod vezessen az orrodnál fogva, akkor magadra vess. Mi az, hogy nem akart hazamenni és te ott hagytad? Nagyon ragaszkodhattál a lányodhoz.
Igen ítélhetik az apának. Pont azzal az indokkal, amit írtál. Rég ott lakik és ő látja el. A bíróság szemében, te hagytad el a lányodat.
Kíváncsi lennék a másik fél szemszögére is. De azt úgysem tudjuk meg.
11.21-es kommentedet felesleges volt privátban is elküldened, itt is látom. De most őszintén, miért kezdtél romával? Ezek sajnos ilyenek. Csak nem tisztességet vársz tőle? Én nagyon sajnállak, el tudom képzelni, hogy mennyit szenvedtél már mellette, milyen életetek lehetett. Sajnos nem lehet mást mondani, ha a kislányod nem akar veled élni, és a bíróság úgy dönt, hogy az apjánál marad, akkor a te, a mostani párod, és a többi gyereked érdekében is jobban teszed, ha beletörődsz. Ezek nem fognak leállni, sem betartani a törvényt. Folyamatos zaklatásnak, fenyegetésnek teszed ki a családodat, ha nem szabadulsz meg tőlük. És lehet, hogy ez csak olyan áron lehetséges, hogy a lányod nem fog veled élni.
Nem voltál a gyámügyön miután elköltözött? Mert ez sajnos felróható neked, ha akkor semmit ne tettél. Mostani párod milyen ember?
Nekem sem kell elküldeni privátban, itt is elolvasom a hozzászólást.
És a hozzászólásaidból egyértelműen kiderül, hogy a nyugalmatok érdekében lemondtál a lányodról. November óta semmilyen jogi lépést nem tettél, hogy a kislány veled legyen. Akkor miért is probléma, hogy hivatalosan is az apához kerül, ha már most is az apánál él annak ellenére, hogy nálad van elhelyezve?
aki amit szakit azt szagol
ok okozat
ilyen emberrel altal ossze vallatal gyereket igy ez a kovetkezmenye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!