Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apának ítélik az alább leírtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apának ítélik az alább leírtak ellenére a lányomat?

Figyelt kérdés
November óta a 8 éves lányom ott lakik az apjánál,mert annyira ellenünk nevelte a mostani párommal,hogy egyik hétvége után a gyerek közölte,nem akar visszajönni hozzám...Azóta apuka hordja iskolába,ami itt van tőlünk nem messze. Romlott a gyerek átlaga az iskolában, matek félévije 48%-os lett a korábbi 89%-ról... meglopott már többször is,ha itt volt nálam,rajzaiban azt rajzolja le hogyan ölné meg az öccsét aki a jelenlegi párommal közös! A 2 közös lányunkból a kisebb itt maradt velem! Félek ezek ellenére amik történtek,a bíróság mégis odaítéli a nagylányt,mert már régóta lakik vele és ő látja el... szerintetek is van erre esély? Mert mi írtunk egy megállapodást a gyerekekről hogy a nagy ott,a kicsi velem,de ezek a történtek után nem szeretném hagyni hogy elzülljön a nagylányom!!! A megállapodásról csak nekem volt papírom,bíróságra nem adtuk be,de már nincs is meg,elraktam úgy hogy én se találjam meg!!!!
2015. febr. 1. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Aha, és nem kéne kicsit magadba szállni? Te hol voltál neveléskor?! Kb teszel rá mi van a lányddal, nézed ahogy züllik és nem teszel semmit, ááá jó lesz nekem a másik is majd. Mintha valami tárgyakról lenne szó... Undorító.
2015. febr. 1. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Hát ha te hagytad, hogy a 8 éves lányod vezessen az orrodnál fogva, akkor magadra vess. Mi az, hogy nem akart hazamenni és te ott hagytad? Nagyon ragaszkodhattál a lányodhoz.

Igen ítélhetik az apának. Pont azzal az indokkal, amit írtál. Rég ott lakik és ő látja el. A bíróság szemében, te hagytad el a lányodat.

Kíváncsi lennék a másik fél szemszögére is. De azt úgysem tudjuk meg.

2015. febr. 1. 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
8 éves kislány meglopott? Ő közölte, hogy nem akar veled élni? A 2 éves féltesó ekkora traumát okozott az életében, hogy megölné? Te hol voltál az elmúlt 8 évben? Ennek a kislánynak komoly sérüléseket okoztatok már, ha itt tart ennyi idősen. Te miért nem mentél a gyámügyre akkor, amikor a lányod elköltözött az apjához? Miért hagytad ezt? Egyáltalán, hogy lehet, hogy nem hozzád, mint az anyjához ragaszkodik foggal-körömmel? Számomra ez elképzelhetetlen, mivel nekem is hasonló korú lányaim vannak. Az általad leírtak alapján szerintem jó eséllyel marad az apjánál a lányod.
2015. febr. 1. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

11.21-es kommentedet felesleges volt privátban is elküldened, itt is látom. De most őszintén, miért kezdtél romával? Ezek sajnos ilyenek. Csak nem tisztességet vársz tőle? Én nagyon sajnállak, el tudom képzelni, hogy mennyit szenvedtél már mellette, milyen életetek lehetett. Sajnos nem lehet mást mondani, ha a kislányod nem akar veled élni, és a bíróság úgy dönt, hogy az apjánál marad, akkor a te, a mostani párod, és a többi gyereked érdekében is jobban teszed, ha beletörődsz. Ezek nem fognak leállni, sem betartani a törvényt. Folyamatos zaklatásnak, fenyegetésnek teszed ki a családodat, ha nem szabadulsz meg tőlük. És lehet, hogy ez csak olyan áron lehetséges, hogy a lányod nem fog veled élni.

Nem voltál a gyámügyön miután elköltözött? Mert ez sajnos felróható neked, ha akkor semmit ne tettél. Mostani párod milyen ember?

2015. febr. 1. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a kérdező kommentjei alapján érthető, miért roma férjet választott magának. Pontosan ugyanolyan agresszív a magatartása neki is, bőrszín ide vagy oda. És az esze sem sokkal több....
2015. febr. 1. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen ítélhetik neki. Én nemrég váltam, dec.04-én mondták ki a válást és gyermekelhelyezést. Kislányomat az apja mellett helyezték el. Szituáció hasonló, mint amiket leírtál, bár az exem nem roma, de hasonlóan agresszív viselkedésű ember. Addig nem volt gyereke, amíg szóba nem került, hogy elhagyom, mert elegem volt az elmúlt évek lelki terrorjából és minden egyébből. Onnantól kezdve egészen addig volt gyereke, amíg a bíróság előtt mutatni kellett a szépet, látszatot kellett kelteni, hogy ő milyen jó apa. Miután megtörtént az elhelyezés, azóta sehova nem viszi a lányunkat, orvoshoz is a nagyszülők hordják, szülőire is a nagymamát küldi maga helyett... Mivel a nagyszülőkkel élnek egy lakásban, így a bíróság úgy gondolta, hogy ott vannak a nagyszülők, ők majd ellátják, gondozzák, és nem veszik ki abból a környezetből hiába is van nálam megteremtve minden feltétel a gyermekneveléshez. Alkalmas vagyok rá minden téren, mégis az apának ítélték. Hiába írtam le a bíróságnak mindent, hogy az ex hogy viselkedett velem a 8 év alatt, hogy lelkileg terrorizált, hogy nem foglalkozott velem, hogy a gyermekünkkel sosem törődött, stb... A bíróságot nem érdekelt. Ja, és az előző feleségét még verte is, amivel a bíróság szintén nem törődött.
2015. febr. 1. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem kell elküldeni privátban, itt is elolvasom a hozzászólást.

És a hozzászólásaidból egyértelműen kiderül, hogy a nyugalmatok érdekében lemondtál a lányodról. November óta semmilyen jogi lépést nem tettél, hogy a kislány veled legyen. Akkor miért is probléma, hogy hivatalosan is az apához kerül, ha már most is az apánál él annak ellenére, hogy nálad van elhelyezve?

2015. febr. 1. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

aki amit szakit azt szagol

ok okozat

ilyen emberrel altal ossze vallatal gyereket igy ez a kovetkezmenye

2015. febr. 1. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
:) Volt ám takarítás!
2015. febr. 1. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!