Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anyukám megcsalja apát, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petra666 kérdése:

Anyukám megcsalja apát, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Már régóta bennünk volt a gyanú tesómmal, hogy anyu csalja apát...Tegnap anya nem lépett ki fb-ról, nekünk több se kellett,belenéztünk. Hát nem kellett sokat keresgélni. A lényeg, hogy már fix, hogy van/volt valakije. Mit kéne tennünk? Apa erről nem tud. Elmondani nem is nagyon merjük, meg hát nem hiányzik nekünk a vállóper...stb

2015. jan. 31. 11:44
1 2 3
 21/23 Arobi ***** válasza:
52%

Hát gyerekek ez gáz ! De nagyon okosak vagytok. A válás mindőtöket tönkretesz ! De igenis bele kell szólni ! De csak Anyával beszéljetek mind a ketten egyszerre ti és ő . Igy nem mer úgy lehurrogni benneteket ! Egységben az erő ! Mondjátok el neki mindezt,és hogy a válás mindenkinek rossz,és ti nagyon szomorúak lesztek ! Öleljétek,pusziljátok meg,mondjátok el neki,hogy mennyire szeretitek őt,de Apát is ! A szeretet csodákra képes ! Nagy erő !

sziasztok,és tudom,hogy meg tudjátok csinálni,ha ti testvérek összefogtok !

Robi

2015. febr. 7. 03:47
 22/23 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a "csak kettőjükre tartozik" dumát....k..vára nem csak kettőjükre tartozik.Elvégre egy család,együtt élnek stb....mi az ,hogy a saját gyerekeikre nem tartozik?????????

Igenis beszéljetek anyukátokkal és mondjátok meg,hogy vagy ő mondja el apukátoknak vagy ti.Kész,ennyi.

Nem 4-5 éves gyerekekről van szó akik bele betegednek a válásba,hanem nagyokról.

Az mivel jobb ,hogy az apjukat hülyének nézi a mutter????

Mindig rájövök,hogy itt gyk-n komoly gondokkal rendelkező emberek vannak akik osztják az értelmes tanácsokat.Ti normális családban éltetek?? Szerintem nem...

2015. szept. 1. 17:00
 23/23 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok és elhatároztam, hogy a markomban fogom tartani "anyát". Teszek utalásokat arra, hogy mindent tudok, de csak úgy, hogy ne merjen rákérdezni. Így olyan szar lesz neki, mint nekem volt, amikor csak sejtettem a dolgot.
2015. szept. 9. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!