Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után 3 évvel?
Építsd le de nagyon gyorsan...
A te fejed volt ismerhetned igazan..nem?
Ennyiből teljesen a 2. Vélemenyet osztom..
Úgy gondoja nalad biztosra megy.. Van hol dugni.. Amig a zasszony babazik..
Nem érzed megalázónak?
Félrment csinalt egy gyereket, aztan sarokbaszorult..
Szerinted veled boldog volt ha félrement?
Nem
Bar nem is bipztos, hogy benő a feje lágya...
B*szhatnéka van.
És erre senki sem jobb, mint a könnyen bepalizható ex. Láb szétrak, ex megrak, projekt készen is van.
Mielőtt olvastam volna a többi választ, ugyanaz volt a gondolatom, amit a 2. hozzászóló írt le elsőként.
Szülés után - ha jól tudom, - 6 hét az orvosi ajánlás szerinti "várakozási idő" az első szeretkezésig, és a többségnek nyilván azután sem olyan a szexuális élete egy pár hónapos baba mellett, aki az anyuka szinte minden figyelmét, idejét és energiáját leköti (főleg egy első gyereknél), mint korábban.
Az, hogy a volt férjed boldog-e a mostani feleségével, vagy nem, csak ő tudja.
De ha esetleg veled szeretne bármit komolyan újra kezdeni, az szerinted abból a fajta közeledésből állna, hogy "Alig birtam leallitani szo szerint nekem esett es csokolni akart meg meg tovabb is menni."
Tényleg nem szeretném ezzel megbántani az érzéseidet, de ha már lassan 3 éve elváltatok, és a férjed már akkor is ismerte a mostani feleségét, akkor bő két éve elég lehetett neki ahhoz, hogy megismerje, mielőtt hoz egy olyan - nem kis felelősséggel járó - döntést, hogy jöhet a baba.
Ha megbánta volna, hogy elhagyott, szerintem már korábban észbekapott volna, nem azután, hogy családot alapít mással.
Tudom, hogy ha nagyon szeretted őt, akkor ez most nagyon nem könnyű helyzet, és nagyon rossz érzés lehet neked, de szerintem jól láttad meg a lényeget, amikor azt írtad:
"de magamnak nem akarok fajdalmat okozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!