Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a gyermeket érintő kérdésekben a női bíró. Anyapárti, férfi bíró Apapárti? Mit gondoltok?
A következők miatt:
-lakás: a szüleivel laktunk egy lakásban, a ház a szüleié, tehát mivel gyakorlatilag saját lakással rendelkezik az ex (illetve fog öröklés útján), így a lakhatás már stabil, én viszont csak albérletben lakom
-anyagiak: náluk a nagyszülők nyugdíja is beleszámít a közös jövedelembe, ill. az ex is nagyon jól keres, én viszont minimálbéren vagyok
-munkabeosztás: rugalmas a munkaideje, bármikor el tud menni, ha szükséges, nincs belőle gond, míg nekem kötött 2 műszakos a munkarendem
A nagyszülők a nap 24 órájában ott vannak, a kislány felügyelete a nap 24 órájában meg van oldva, főznek rá, ellátják, oviba viszik és el is hozzák, stb... A nagyszülők már 67 évesek múltak.
A bíróság arra hivatkozott, hogy ebbe a kialakult rendszerbe nem rondít bele, semmi nem indokolja, hogy belenyúljanak... Írhattam én akármit a beadványokban, igazolhattam és bizonyíthattam én akárhogyan, hogy én is meg tudom oldani a felügyeletét, az oviba vitelét és elhozását, főzök és mosok rá, tiszta lakás és külön gyerekszoba várja nálunk... A bíróság azzal indokolta a döntést, hogy ha kiemelné a nagyszülői környezetből, tehát az eddigi környezetéből, akkor az pszichésen megviselné a lányomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!