Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem a gyereke jóléte az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem a gyereke jóléte az első egy anyának?

Figyelt kérdés
Az exem utálja a mostani páromat,pedig nem miatta váltunk el. Már 4 éve voltam elvált mikor lett új párom. A gyerek szereti a páromat,mostanában sokat mondja a gyerek,hogy rossz neki otthon,mert az anyjától állandóan azt hallgatja,hogy a párom egy h@lye pics@.....stb és hogy az anyja azt szeretné ha nekem nem lenne senkim. Na erre a párom felhívta telefonon az exemet és megkérdezte hogy mi lenne ha abbahagyná ezt és a gyerek érdekében megpróbálnának egy normális viszonyt kialakítani? Erre az ex válaszul letette a telefont. Nem értem miért csinálja ezt,mivel annak idején azért váltunk el,mert új pasija lett,akivel azóta is együtt van,meg közös gyerekük is született.

2015. jan. 2. 14:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Na akkor képzeld el, mikor ebben a szituban apuka szakít az új barátnővel, mert nem akar a gyerekének rosszat. Igaz, hogy a gyerek szerette az új barátnőt, csak aztán anyától azt hallotta, hogy nem szabad őt szeretni, mert el akarja őt szakítani az apjától. A gyerek pedig ezt elhitte, és mivel az apja a mindene, elkezdte fúrni az új csajt, és mondogatni apának, hogy ő nem szereti és ne találkozzanak többet, stb. Apuka pedig mivel neki is mindene a saját gyereke, így belegondolt, hogy szegénynek milyen lelki törés lenne, ha élete végéig úgy kéne élnie, hogy nem szeret az apjához menni, mert ott az új csaj, akit nem szeret a gyerek, így inkább dobbantott. Kíváncsi vagyok hány nő után jön rá a barom, hogy anyuka mozgatja a szálakat a háttérből. Az alaphelyzet amúgy ugyanez, ex utált, pedig sosem találkoztunk, és ők is azért mentek szét, mert miután fűvel-fával megcsalta a gyereke apját, talált egy milliárdost, akihez egyből oda is cuccolt a gyerekkel együtt, aztán elvetette magát, szült neki egy gyereket, és azóta csalja őt is fűvel-fával. De az ex férjnek nem lehet új párja, mert mit képzel ő magáról... Nevetségesek az ilyen nők, és szerintem semmivel nem lehet őket észhez téríteni, főleg, ha a gyereket is képes manipulálni.
2015. jan. 2. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Tudod az elvált anyukák mindent csak a gyerek érdekében tesznek! Majd mindjárt meglátod a %-on is:-)
2015. jan. 2. 16:00
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
Jaaaajjj. A gyerek azért nem egy adu-ász, amire hivatkozva mindent le lehet nyeletni az anyukával :DD. Nem az itt leírt esetre igaz, de hát itt mindenki csak válás után ismerkedik, és csupa jószándék...
2015. jan. 2. 21:41
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
lehet hogy az új nő tényleg egy hü'e pi'a ez is gyakori
2015. jan. 2. 22:55
 5/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A párom nevében is kikérem amit írtál! A gyerekem szereti őt,tehát nem vele van a gond. De te meg hasonlítasz az exemre,ismeretlenül ilyet mondasz valakire,csak nem te vagy az?

Amúgy nem tudom sikerült e elolvasnod és értelmezned amit írtam a szituációról?

2015. jan. 3. 00:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha tényleg nem a párod miatt volt a válásátok akkor még biztos szeret téged a volt feleséged. Más értelmes magyarázat nincs arra amit csinál az új pároddal.
2015. jan. 4. 13:52
 7/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó lehet van abban valami amit írsz. Mert mikor véletlenül összefutunk vagy a gyerek miatt találkozunk,akkor szinte le sem veszi rólam a szemét. Már szabályosan idegesít ahogy bámul.

Meg ha belegondolok hogy én boldog vagyok a párommal,mi nem is foglalkozunk vele a hétköznapjainkban,csak akkor vetődik fel a neve,ha megint tett valami "kedvességet" számunkra,ő viszont nem lehet túl boldog az ő párjával,gyerekük is született,de még mindig velem meg a párommal van elfoglalva.

2015. jan. 4. 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:
9%
Kedves kérdező, mégis min vagy te kiakadva? Szerinted az exed viselkedése a nem normális?! Mert én nem így látom! Te felelőtlenül feleségül vettél egy nőt, akivel közösen gyereket vállaltál, akinek örök hűséget, szerelmet fogadtál. Annak a gyereknek pedig mindig ti ketten lesztek a szülei, ez nem fog változni, hiába nem tetszik új macának, vagy neked! Tehát nem a gyerek, vagy az ex viselkedése a nemnormális, hanem a tiétek! Vagyis én most nagyon enyhén fogalmaztam, mennyire undorítóak vagytok!
2015. jan. 17. 18:22
 9/14 A kérdező kommentje:
Mi van utolsó? Kérlek magyarázd már el!
2015. jan. 17. 18:26
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az utolsó nagyon benézett valamit! Irkál itt a gyerekről,biztos nem olvasta el hogy a gyerekkel senkinek semmi gondja! A volt feleségnek is van új palija és vele együtt közös gyerek meg az apának is van új nője és közös gyerek. A volt feleség az új nőt utálja,pedig nem miatta váltak el. Akkor utolsó miért is az új nő meg a kérdező az undorító?

Szerintem te is egy elvált nő lehetsz!

2015. jan. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!