Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a gyereke jóléte az első egy anyának?
Kedves utolsó!
A párom nevében is kikérem amit írtál! A gyerekem szereti őt,tehát nem vele van a gond. De te meg hasonlítasz az exemre,ismeretlenül ilyet mondasz valakire,csak nem te vagy az?
Amúgy nem tudom sikerült e elolvasnod és értelmezned amit írtam a szituációról?
Kedves Utolsó lehet van abban valami amit írsz. Mert mikor véletlenül összefutunk vagy a gyerek miatt találkozunk,akkor szinte le sem veszi rólam a szemét. Már szabályosan idegesít ahogy bámul.
Meg ha belegondolok hogy én boldog vagyok a párommal,mi nem is foglalkozunk vele a hétköznapjainkban,csak akkor vetődik fel a neve,ha megint tett valami "kedvességet" számunkra,ő viszont nem lehet túl boldog az ő párjával,gyerekük is született,de még mindig velem meg a párommal van elfoglalva.
Szerintem az utolsó nagyon benézett valamit! Irkál itt a gyerekről,biztos nem olvasta el hogy a gyerekkel senkinek semmi gondja! A volt feleségnek is van új palija és vele együtt közös gyerek meg az apának is van új nője és közös gyerek. A volt feleség az új nőt utálja,pedig nem miatta váltak el. Akkor utolsó miért is az új nő meg a kérdező az undorító?
Szerintem te is egy elvált nő lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!