Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túltenni magunkat azon, ha ki kell írni az életünkből azt a személyt, akivel 9 évet voltunk együtt?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt túlélni? Ő volt nekem minden... mindig mindent megbeszéltünk, ha problémánk volt, a másiktól kértünk tanácsot, ha szomorúak voltunk, megvigasztaltuk egymást, ott voltunk mindig egymásnak, de ennek most vége. És nem tudom mit tegyek, hogyan ne omoljak össze (vagy inkább hogyan álljak fel)? Úgy érzem kiszakadt belőlem egy darab és nagyon kétségbe vagyok esve, hogy ezt soha nem tudja más pótolni. Úgy érzem belehalok a fájdalomba.2014. dec. 28. 19:54
11/11 anonim válasza:
Nagyon nehéz lesz sajnos még hónapokig. Nekem 7 év után lett vége, ma már mással vagyok én is, de a mai napig eszembe jut, pedig már 4 éve történt.
Olyan nincs, hogy végleg elfelejteni. De ettől szép.
Nehéz lesz nyitni mások felé, Ő lesz még sokáig a "minta", de el kell engedni.
Mindenki mondja ilyenkor, hogy társaságba menni, programokat szervezni, de szerintem ez csak olaj a tűzre. Nekem jobb volt otthon egyedül elgyászolni Őt, ez idő alatt rengeteget olvastam. Pozitív gondolkodással kapcsolatos könyveket eleinte pl.Müller Péter: Szeretetkönyv (netről letölthető), Osho, Louise L.Hay stb...
És ezt szedtem:
Természetgyógyász javasolta, nem gyógyszer ne ijjedj meg! Nekem ez segített a legtöbbet! Írj privátot, elmondom a részleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!