Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túltenni magunkat azon, ha ki kell írni az életünkből azt a személyt, akivel 9 évet voltunk együtt?
Hány éves vagy? férfi, nő? Miért lett vége?
Nem vájkálni akarok, csak könnyebb úgy tanácsot adni, ha jobban átérezzük a helyzeted.
Ez ilyen. Gondolom nem te léptél.
Azt hidd el, hogy idővel könnyebb lesz. Aztán amikor majd készen állsz arra, hogy valami újat befogadj akkor már nem is lesz ő annyira érdekes.
19 evi kapcsolat utan vesztettem el a ferjem meghalt.
Tuleled osszeszeded magad tanulsz belole talpra allsz dolgozol imatkozol tanulsz elsz es elni akarsz.
4-es: nagyon sajnálom... ez mikor történt? tudtál azóta nyitni más felé?
25 éves nő vagyok. A másik fél másnál kötött ki. Nincs gyerek. De úgy érzem belehalok abba, hogy mással van és hogy számomra ő nincs többé.
nem fogsz belehalni egy no erosnek van teremtve.
Negy gyerekkel maradtam ozvegyen.
Az elet megy tovabb gyaszolsz aztan a hetkoznapok gyoznek \nem alszol aztan dolgoznod kell ha nem akarsz ehenhalni
aztan csendben atmesz a gyasz osszes fokan es lassan csak egy mely fajdalom marad es egy szep emlek.
Adj idot magadnak rendbe fogsz jonni.
#1 vagyok.
Talán nálad az nehezíti a helyzetet, hogy túlajdonképpen gyerekként (na jó, tiniként) kerültetek össze, és mellette váltál érett nővé.
Ez most egy nagy feladat a sorstól, hogy vajon meg tudsz állni a magad lábán. És hidd el, hogy igen.
Engem 12 éve a szerelmem a legjobb barátnőmmel csalt meg. azt hittem nem élem túl. De -közhely- idővel elmúlt.
Tartsd észben, hogy TE vagy az életed főszereplője. Rólad szól minden. Az exed 9 évig hatalmas szerepet kapott az életedben, de most vége. Az életed filmje így is megy tovább.
Vele lettél felnőtt, értem, mekkora űr marad.
De hát felnőtt nő vagy.
Én öreg vagyok, ezért mondhatom, hogy pár év múlva nem is fogod érteni a mai kétségbeesésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!