Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet túltenni magunkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túltenni magunkat azon, ha ki kell írni az életünkből azt a személyt, akivel 9 évet voltunk együtt?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt túlélni? Ő volt nekem minden... mindig mindent megbeszéltünk, ha problémánk volt, a másiktól kértünk tanácsot, ha szomorúak voltunk, megvigasztaltuk egymást, ott voltunk mindig egymásnak, de ennek most vége. És nem tudom mit tegyek, hogyan ne omoljak össze (vagy inkább hogyan álljak fel)? Úgy érzem kiszakadt belőlem egy darab és nagyon kétségbe vagyok esve, hogy ezt soha nem tudja más pótolni. Úgy érzem belehalok a fájdalomba.
2014. dec. 28. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? férfi, nő? Miért lett vége?

Nem vájkálni akarok, csak könnyebb úgy tanácsot adni, ha jobban átérezzük a helyzeted.

2014. dec. 28. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Gyerek van?
2014. dec. 28. 20:09
 3/11 Bence_ ***** válasza:
100%

Ez ilyen. Gondolom nem te léptél.

Azt hidd el, hogy idővel könnyebb lesz. Aztán amikor majd készen állsz arra, hogy valami újat befogadj akkor már nem is lesz ő annyira érdekes.

2014. dec. 28. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

19 evi kapcsolat utan vesztettem el a ferjem meghalt.

Tuleled osszeszeded magad tanulsz belole talpra allsz dolgozol imatkozol tanulsz elsz es elni akarsz.

2014. dec. 28. 20:31
 5/11 A kérdező kommentje:

4-es: nagyon sajnálom... ez mikor történt? tudtál azóta nyitni más felé?

25 éves nő vagyok. A másik fél másnál kötött ki. Nincs gyerek. De úgy érzem belehalok abba, hogy mással van és hogy számomra ő nincs többé.

2014. dec. 28. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nem fogsz belehalni egy no erosnek van teremtve.

Negy gyerekkel maradtam ozvegyen.

Az elet megy tovabb gyaszolsz aztan a hetkoznapok gyoznek \nem alszol aztan dolgoznod kell ha nem akarsz ehenhalni

aztan csendben atmesz a gyasz osszes fokan es lassan csak egy mely fajdalom marad es egy szep emlek.

Adj idot magadnak rendbe fogsz jonni.

2014. dec. 28. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok.

Talán nálad az nehezíti a helyzetet, hogy túlajdonképpen gyerekként (na jó, tiniként) kerültetek össze, és mellette váltál érett nővé.

Ez most egy nagy feladat a sorstól, hogy vajon meg tudsz állni a magad lábán. És hidd el, hogy igen.

Engem 12 éve a szerelmem a legjobb barátnőmmel csalt meg. azt hittem nem élem túl. De -közhely- idővel elmúlt.

Tartsd észben, hogy TE vagy az életed főszereplője. Rólad szól minden. Az exed 9 évig hatalmas szerepet kapott az életedben, de most vége. Az életed filmje így is megy tovább.

2014. dec. 28. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
tudom, hogy közhely, de az idő mindent begyógyít, csak egy ideig lesz piszok nehéz... kitartás!
2014. dec. 28. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
26%
Ha én 50 évesen nem félek, hogy egyedül maradtam, akkor neked 25 évesen nem kéne félned.
2014. dec. 29. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Vele lettél felnőtt, értem, mekkora űr marad.

De hát felnőtt nő vagy.

Én öreg vagyok, ezért mondhatom, hogy pár év múlva nem is fogod érteni a mai kétségbeesésedet.

2014. dec. 30. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!