Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férfi miért él külön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért él külön a családjától egy másik nővel és nem adja be a válást csak mondja, mire jó ez?

Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 14:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj mar... Büszkeség is van a világon. Nincs az az isten hogy vissza fogadjam, pláne nem hogy még en folyamodjak mindenféle praktikához hogy visszajojjon...elvalnék mint a huzat.
2014. dec. 27. 15:59
 12/21 A kérdező kommentje:
A gyerek mint írtam felnőtt 20 éves gyerektartást nem kell fizetnie.
2014. dec. 27. 16:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert lusta diszno mint sok pasi Nyitvahagy egy kis kaput hatha szugseg lesz ra.

Az ilyet fenekbe kell billenteni

2014. dec. 27. 16:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek felnőtt már, őt nem kell belekeverni.

Miért nem érted meg, hogy ez az ember nem szeret téged, mással él már, nem akar téged? Az, hogy elváltatok, vagy sem, nem jelent számára semmit. A tényeken nem változtat. Válj el te, ha neked fontos a tiszta jogi állapot. Én komolyan nem értelek, mennyire lennél képes megalázni még magad?

2014. dec. 27. 16:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Hát te tiszta hülye vagy! Ezek után még komolyan képes lennél visszafogadni? Már réges-régen beadtam volna a válási papírokat, ha megpróbálna beszélni velem, úgy rúgnám seggbe, hogy még az új cicukája is megérezné! Teljesen megaláznád magad egy ilyen görény miatt? Akkor valami nagy baj van veled.
2014. dec. 27. 16:34
 16/21 anonim ***** válasza:
32%

Én csak azt nem értem, miért a férfit szidjátok?

Jó, hülyére veszi a feleségét, de hát hülyére venni csak azt lehet, aki hagyja. A férfinak pacsi, a feleségen meg még röhögni sem tudok, annyira szánalmas szegény.

2014. dec. 27. 18:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem. Az én exférjem is már mással élt, de amikor mondtam, hogy beadom a válókeresetet és zárjuk le rendesen, akkor azt nem akarta. Nem tudom miért.
2014. dec. 29. 03:12
 18/21 A kérdező kommentje:
És beadtad vagy mi lett a vége?
2014. dec. 29. 09:05
 19/21 anonim ***** válasza:
80%
Igen, beadtam. Ott ültünk kint a padon a bíróságon, amikor azt mondta, hogy beszéljük meg meg hogy tényleg ezt akarom?? Én meg kiakadtam, hogy ezt mégis hogy gondolta????? Évekig kértem, hogy beszéljük meg a problémákat, de nem volt hajlandó. Akkor sem, amikor már külön szobában aludtunk a lakásban és eljárt a barátnőjéhez. Akkor sem akart beszélni, amikor a cuccát összepakolva kitettem az ajtóhoz és ő meg elvitte.
2014. dec. 29. 13:28
 20/21 A kérdező kommentje:
Nálunk négy éve megy ez én nagyon szeretem és kértem ,hogy beszéljünk jöjjön el ,de mindig csak ígérte és nem jött.Mások szerint nem tud dönteni.
2014. dec. 29. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!