Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti ismerősi köreitekben is sok a válás a 2. gyerek után? Az enyémben gombamód szaporodik ez a jelenség.2. gyerek bölcsis korú, apuka lelép.
40:"Otthon ülnek három évig. Úgy állítják be, hogy nincs más lehetőségük. Miért ne lenne? Visszamennek dolgozni. A három év lehetőség, nem kötelesség. "
Te melyik bolygón élsz??? Kisgyerekes anyaként állást keresni nehezebb, mint leprásként.
Volt anyuka, akit azzal vártak a munkahelyén a GYED lejártakor, hogy adja be a felmondását, mert ha nem teszi önként, akkor kicsinálják. Vagy eleve meg is mondják, hogy egy-két év után még ne jöjjön vissza, nincs neki hely, a korábbi pozíciójára felvettek mást.
A bölcsiben mesélték, hogy egyszer egy gyerek lázcsillapító kúpot kakilt ki, amikor elővették az anyukát akkor mondta, hogy a munkahelyén megfenyegették, hogy ha még egyszer hiányzik a gyerek betegsége miatt, akkor kirúgják. (persze apuka is maradhatott volna párszor otthon taknyos orrot törölni és akkor anyuka sem hiányzott volna annyit a munkahelyén).
A bölcsibe ha 4.15-re értem már vágták a pofákat, nekem szerencsére anyukám nyugdíjas és el tudott menni, de van akinek a szülei még dolgoztak. Az oviban párszor már be tudtam érni, de 5-re. 5-kor a gyerekeim már a padon ültek a folyosón ketten és körülöttük már fel volt mosva.
Az ovis-bölcsis nyitva tartás nem a szülők munkaidejéhez illeszkedik. Ahol nincs ugrasztható nagymama, ott is osztani-szorozni kell, hogy megéri-e, hogy bébiszittert foglalkoztassanak, vagy kockáztatják, hogy kirúgják anyukát.
Az anyukáknál (főleg kisgyerekeseknél) nem úgy működik, hogy egyik reggel felkel, hogy a gyerek elég nagy már, beadom a bölcsibe és megyek dolgozni.
Egyes helyeken az állami bölcsibe bekerülni olyan, mintha a gyereket jó nevű egyetemre küldenéd.
Én is úgy voltam, hogy ha nem veszik be, akkor nagy sz...rban leszünk, mert a közelben drága magánbölcsi se volt.
Gondolkozzál már, mielőtt a mindennapi élettől elrugaszkodott hülyeségeket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!