Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem megcsalt. Mi az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem megcsalt. Mi az első teendőm a válás felé?

Figyelt kérdés

Ügyvédet nem tudok fogadni...

Van egy 2 éves kisfiunk

Úgy hallottam hogy aki beadja a válópert az fizeti a költségeket.

2014. dec. 23. 14:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a nehéz lesz.. Főleg a fiunknak lesz más minden..

De több hónapnyi hazudozást nem tudok egbeszélni..

A lakhatással nemlesz gond.. Állást is találok hamar szerintem..

2014. dec. 23. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
ha igazolod, hogy gyes csak a jövedelmed, akkor kérhetsz illeték mentességet...akkor nem kerül pénzbe, hogy beadd a válópert...úgyis lesz pár hónap mire tárgyalási időpontot kaptok, addig lesz időd végiggondolni...van gyerek, az első tárgyalás csak békéltető lesz, nem fognak rögtön elválasztani
2014. dec. 23. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
Bármit is teszel, ha csak gyesből élsz vagy nincs munkád, vagy alacsony a jövedelmed, el fogod veszteni a fiadat. Ezt azért érdemes tudni.
2014. dec. 23. 19:11
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Őőő én férfi vagyok, de én sem akarnék olyan nővel együtt élni aki hónapokig hazudik, mással kefél, szóval megértem a döntésedet. Még a gyerek tükrében is. A választ pedig valóban a 4-es válaszoló írta le!
2014. dec. 23. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
Alacsony jövedelemre hivatkozva kérheted a bíróságtól, hogy ingyenesen megcsinálják Neked a válást. A szüleim most válnak, Anya munkanélküli, Ő adta be ezt a kérvényt, hogy ne kelljen kifizetnie a válást, mivel nem lenne miből. Kb.1,5 hónapra kaptunk választ, hogy támasszuk alá ezt papírokkal, megtettük, de kérvényt mégis elutasították. A szüleim válását én fizettem ki november elején (30.000 Ft), február elejére kaptunk időpontot a békéltető tárgyalásra, viszont azért kaptuk ilyen "közeli" időpontot, mert most a devizahitelesek ügyei állnak januárig. Amint ezeket is elindítják ismét, jóval lassabb ügyintézésre lehet majd számítani. A békéltető tárgyaláson meg fogják kérdezni a szüleimet, hogy valóban mindketten válni akarnak-e, ha igen, akkor pár hónapra rá lesz a tényleges tárgyalás, ahol kimondhatja a bíró, hogy a válás hivatalos, viszont ha a békéltető tárgyaláson azt mondja az egyik fél, hogy nem akar elválni, akkor hosszan elhúzódó pereskedésre lehet számítani, tanúk beidézésével (családok, barátok stb...)
2014. dec. 24. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!