Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt férjem azzal vádol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt férjem azzal vádol hogy magamra költöm a gyerektartást? Fel akar jelenteni.

Figyelt kérdés

Az exem minden hónap 3-ig utalja a gyerektartást. Nem keveset fizet,50.000FT-t.

A lányom meg akart volna vetetni a hónap elején egy kabátot,25.000FT-ért amire én nemet mondtam. És pont úgy alakult hogy én 5-n(akkor tudtak fogadni) mentem fodrászhoz és kozmetikushoz. Ezt a gyerekartásból fizettem ki,mivel én fizetést csak 10-n kapok.

A lányom elpanaszolta az apjának,hogy én fodrászhoz meg kozmetikushoz járok,közbe neki nincs egy normális egy kabátja.

Mondtam az exemnek,hogy van a lánynak kabátja,októberbe kapta(a gyerek választotta),nem fogok neki két havonta 20.000FT.ért kabátot venni.

Fodrászhoz meg a fizetésemből is elmentem volna,nehogy már azon a 10.000Ft-on problémázzon,mikor nem vettem el a lányomtól semmit,hisz 10-n fizetést kapok én is,és eltartom belőle a lányunkat.

16 éves a lányunk,pont abban a korban hogy menőzni szeretne,márkás ruhákat venne mindennap.

Tudom hogy exem sok gyerektartást fizet,de az el is megy a lányomra bőven,még ugy is h én is fizetek a külön óráiba.

2014. dec. 17. 20:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

Nem hiszem hogy az első eset, ha már feljelentést fontolgat. Láthatóan az 50 ezer nem veri a földhöz.

Lehetne akkor annyi eszed, hogy megőrzöd a blokkokat, amit a gyereknek vettél, befizettél.

A lánynak meg mondjad, hogy kérjen kabátot az apjától, mert te csak egyet bírsz neki venni.

2014. dec. 17. 21:05
 12/24 A kérdező kommentje:

16 éves a lányom,nem óvódás, Kiskora óta ugy nevelem,hogy bele lásson a pénzügyekbe. Ha úgy dolgozom ő fizeti be a számlákat,vagy vásárol be. Ezt azért is tartom fontosnak,mert igy legalább rá lát a dolgokra hogy mi mennyibe kerül,valamint eddig így megértette ha kellett nei vmi hogy most még nincs rá pénz.

Egy éve ilyen hisztis és akaratos,hogy neki mindenáron most azonnal kell az amit kinézett,nem ér rá pár napot vagy egy hónapot. Persze az esetek többségében nem engedek a köbetelőzésnek.

2014. dec. 17. 21:08
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Ez a sokadik hülye kérdés már annyira zavar hogy már röhögök :D
2014. dec. 17. 21:08
 14/24 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, remélem a helyesírást nem tőled, hanem az apjától tanulja a kislány!
2014. dec. 17. 21:10
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Hány kamu kérdésed lesz még ma?
2014. dec. 17. 21:32
 16/24 anonim ***** válasza:
2014. dec. 17. 22:40
 17/24 anonim ***** válasza:
46%
A gazdag apukád inkább keressen neked egy jó elmeszakorvost!
2014. dec. 18. 00:48
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

Ha ennyire beavatod a pénzügyekbe a kislányt, akkor meséld el azt is neki, hogy ez az 50.000 Ft nem csak arra van, hogy 25.000 Ft kabát + 25.000 Ft további divatcucc, hanem beletartozhat a kaja, rezsi, amit nem lát át, hogy az is költség.

Mivel gyerek, így csak a kézzel fogható ajándékokat látja ebben a pénzben, de a rejtett költségek (rezsik, étel, tusfürdő, sampon, stb) figyelmen kívül maradnak számára.

Ha tudná a gondosan a pénzügyeket, akkor nem a drága kabátot látná a pénzetekben, hanem a "gyerektartást" a szó szó szoros értelmében, amiben ott rejlik a felsorolt millió féle rejtett költség.

2014. dec. 18. 08:16
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
A gyerektartás nem a gyereké, hanem a nevelő szülőé, innentől kezdve tökmind1, mire költi, ebbe senki sem köthet bele. 50 000 egy gyerekre, ott apuka bőven 300 fölött keres, vegyen akkor külön ő egy kabátot, ha ez ekkora szívfájdalom.
2014. dec. 19. 13:09
 20/24 anonim ***** válasza:

utolsó!

"A gyerektartás nem a gyereké, hanem a nevelő szülőé, innentől kezdve tökmind1, mire költi"

Látom, hogy nem ért el nálad eredményt az orvosi kezelés...

2014. dec. 20. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!